Srpanj 22, 2025, 16:47:33 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: tućnjava dva rasturaća  (Posjeta: 1063 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cichlid

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
tućnjava dva rasturaća
« u: Travanj 13, 2004, 19:35:00 poslijepodne »
neki dan ja u vilu ,i gledam jednu ribu več duže vrijeme to je zloglasni NIMBOCHROMIS LIVINGSTONI--krasan ciklid ,jednostavan a meni sigurno njaljepša riba u vilu.nakon dugog gledanja reko da ga uzmem , velićina negdje oko 12cm.ko nezna --rub gornje peraje narandašto žute tako nekako,tjelo izduženo sa maskirnim bojama po sebi --neke nijanse smeđe boje i sivkaste uglavno dećko je maskiran,prekrasan.i uzmem ga ja konaćno ali mislim kako će moj krvolok u akvariju reagirati na sve to -jer zbog njega sam masu ribe mora vratiti.--- to je moj lifalili razbijać ,on nije malawi ali je afrikanac.za one koji neznaju--crveni plave toćkiće po cjelom tjelu,velićina oko 12 cm.stavim ja maskirnog u akvari i poćinje šou -- da nisam vidio nebi vjerovao-- mislim da nije gore poklopca izletili bi van .pjesak su toliko digl da se u jednom trenutku nisu opće vidjeli ,akvari se bistri iz one magluštine izlazi pobjednik --MOJ LIFALILI RAZVALJEN ALI POBJEDNIK.tražim maskirnoga leluja pored kamena bez peraje i dosta ožiljaka po tjelu,valjda od kamena kako su se gurali i tukli.meni --normalno žao--.vadim ga van ali lifalili opet nasrce ,hvataju jedan drugog za usnice i poćinje opet šora.brzo guram mrežu i vadim i jednog i drugog van opće nisu primjetili mrežu ,koliko su se tukli.lifalili pliva pored prednjeg stakl raširenih peraja i slavi svoju pobjedu.ĆIĆA MIĆA GOTOVA JE PRIĆA.ali šta sam htio reći ko ima mogućnosti neka uzme toga ciklida ,mora imati veliki akvari ,i on naraste dosta ali je ciklid

Offline cichlid

• Punopravni član
tućnjava dva rasturaća
« Odgovori #1 u: Travanj 13, 2004, 21:10:00 poslijepodne »
tu se nema šta odgovoriti ,to je samo moje žaljenje što nemogu imati tog ciklida.

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
tućnjava dva rasturaća
« Odgovori #2 u: Travanj 13, 2004, 21:19:00 poslijepodne »

joj pa vidio sam ga u dućanu...mrcina ljepa, al kadsam pito koliko je agresivan, reko mi frajer "tu je sam u akvariju i takav če ostat..he he" !

kaj nisi mislio da če se takva dva frajera prije ili kasnije zakačit? kolko te košto 70kn?

Offline cichlid

• Punopravni član
tućnjava dva rasturaća
« Odgovori #3 u: Travanj 14, 2004, 08:53:00 prijepodne »
i kaj veliš stina ,krasan ciklid ,ja bi uzeo sam da nemam ovog krvoloka u akvariju.ali sigurno njaljepša riba u vilu.jednostavan a toliko ljep.-štata-.da 70 k.

Offline Stina

• Punopravni član
    • ZGreef
tućnjava dva rasturaća
« Odgovori #4 u: Travanj 14, 2004, 09:03:00 prijepodne »
krasna riba, al ono... jbeš ribu koja mora bit solo u akvariju! pa da i nemaš tog krvoloka u svom akvariju, kak bi ti se on držao s drugim ribama??

Offline cichlid

• Punopravni član
tućnjava dva rasturaća
« Odgovori #5 u: Travanj 14, 2004, 21:51:00 poslijepodne »
mislim da bi bilo vatreno

Offline Stina

• Punopravni član
    • ZGreef
tućnjava dva rasturaća
« Odgovori #6 u: Travanj 14, 2004, 21:58:00 poslijepodne »
al čekaj, pa danas sam bio u viliju i opet sam ga vidio solo u akvariju... kaj si ga vratio u dučan??