neki dan ja u vilu ,i gledam jednu ribu več duže vrijeme to je zloglasni NIMBOCHROMIS LIVINGSTONI--krasan ciklid ,jednostavan a meni sigurno njaljepša riba u vilu.nakon dugog gledanja reko da ga uzmem , velićina negdje oko 12cm.ko nezna --rub gornje peraje narandašto žute tako nekako,tjelo izduženo sa maskirnim bojama po sebi --neke nijanse smeđe boje i sivkaste uglavno dećko je maskiran,prekrasan.i uzmem ga ja konaćno ali mislim kako će moj krvolok u akvariju reagirati na sve to -jer zbog njega sam masu ribe mora vratiti.--- to je moj lifalili razbijać ,on nije malawi ali je afrikanac.za one koji neznaju--crveni plave toćkiće po cjelom tjelu,velićina oko 12 cm.stavim ja maskirnog u akvari i poćinje šou -- da nisam vidio nebi vjerovao-- mislim da nije gore poklopca izletili bi van .pjesak su toliko digl da se u jednom trenutku nisu opće vidjeli ,akvari se bistri iz one magluštine izlazi pobjednik --MOJ LIFALILI RAZVALJEN ALI POBJEDNIK.tražim maskirnoga leluja pored kamena bez peraje i dosta ožiljaka po tjelu,valjda od kamena kako su se gurali i tukli.meni --normalno žao--.vadim ga van ali lifalili opet nasrce ,hvataju jedan drugog za usnice i poćinje opet šora.brzo guram mrežu i vadim i jednog i drugog van opće nisu primjetili mrežu ,koliko su se tukli.lifalili pliva pored prednjeg stakl raširenih peraja i slavi svoju pobjedu.ĆIĆA MIĆA GOTOVA JE PRIĆA.

ali šta sam htio reći ko ima mogućnosti neka uzme toga ciklida ,mora imati veliki akvari ,i on naraste dosta ali je ciklid