evo odlucio sam otic u staklarnu da mi tamo naprave terarij po nekim dimenzijama( upravo radim nacrt na kompu u jednom programu)posto je staklo dosta skupo (za mene), makar ce neki reci da je to jeftino alikako kome jer onosto je sve ukljuceno u cijenu cijele izrade terarija, cijena nije boli glava da se srusite na pod kada ju vidite nego pristojna koliko moze bit, ja sam mislio da ce me tamo zbogonih domenzija koje sam rekao kao primjer oderat. Cijeli terarij u koji je ukljuceno: rezanje stakla, brusenje, busenje, i sastavljanje terarija bi me doslo " minimalno"otprilike 150 kn, imam fore do srijede, ne znam sta da radim, stara mi govori da uzmem, a ja

, hmmm, nemam bas puno izbora uzeobi ga dok imam jos love kod sebe prije nego potrosim na neke gluposti

, ne znam da li je pametno umjesto alumijskog filtera za zrak ono sto je ozzy koristio za svoj terarij, ja bi dao da mi naprave sitne rupice na staklu s tim da je svaka rupa 40 kn?! hmmmmm sta Vi mislite o toj ideji? jer ne isplati mi se sam rezat, prvo nemam iskustva drugo ne znam a trece nemam pravi alat.... a cetvrto sto je najgore mogu se posjec do kosti.......,
i bas sam se sjetio neceg, posto se dosta ljudizalilo da im puca staklo pod grijacem ja sam se sjetio neceg "pametnog" koliko pametno to cemo jos vidjet, evo moje misljenje i razmisljanje, hmmm evo da pocnem napokon, da mi ne bi puklo staklo razmisljam uzeti neki drugi komad stakla i na taj komad stakla zaljepit grijac a izmedju tog stakla na kojem se nalazi grijac i stakla od terarija stavit cu neku izolaciju tako da grije zadnju ili jednu od bocnih stranica i cijeli terarij?! a pitanje je da li ce to funkcionirati, nisam siguran da je to naj naj ideja ali vidio sam da se dosta ljudi zalilo da im je popucalo staklo od prevelike topline, ako Vi mislite da to nije dobro i da nece funkcionirati napisite bilo sta pa cu nesto izmislit kako sprijecit pucanje stakla. Kazu bolje sprijecit nego ljecit?!

eto toliko
Edited by: Scorpion 467