Lipanj 27, 2025, 16:36:46 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Pužomor i pas  (Posjeta: 3645 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nuclear

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Pužomor i pas
« u: Travanj 24, 2014, 12:07:30 poslijepodne »
Pametni roditelji su nasipali pužomor (jer ne misle baš previše svojim glavicama) na jedno mjesto gdje su posadili neke paradajze. U blizini toga labradorica Pia često pase travu.

Dobro da sam odmah ujutro vidio pa ju prebacio u drugi dio dvorišta, nije mislim ništa lizala oko toga, normalna je, živahna, jede. Pužomor sam većim dijelom pokupio, ali svejedno su ostale mrlje i tragovi jer su se granule rastopile skroz po kiši.

Zanima me koliko je opasan otrov za pse, u kojoj količini i koliko dugo nebi trebao puštati pseto u taj dio dvorišta?

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
Odg: Pužomor i pas
« Odgovori #1 u: Travanj 24, 2014, 14:17:22 poslijepodne »
Opasan je za pse.Pročitaj na pakiranju kolika je karenca i toliko vremena na puštaj psa tamo.

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #2 u: Travanj 29, 2014, 09:40:16 prijepodne »
Opasan je za pse. Kažu da psi baš ne jedu pužomor, al pošto i ja imam labradora koja bi pojela i svoju šapu da joj miriše ne vjerujem.

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #3 u: Travanj 29, 2014, 11:44:27 prijepodne »
Pokupio sam dio, dio se rastopio na kiši. Ma ne vjerujem ni ja da bi to jela, al kao što kažeš dobro da ne pojede svoju šapu :D Vratio sam ju u taj dio dvorišta i nema nikakvih problema  :up:

Zabrinuo sam se jer sam čitao da s tim truju pse po Zagrebu i da je dovoljna mala količina da usmrti psa u roku par sati.