Srpanj 22, 2025, 13:49:21 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: hitnoooooo  (Posjeta: 2042 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline macak2

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
hitnoooooo
« u: Travanj 11, 2014, 11:50:01 prijepodne »
Upravo sam skužila da u akvariju imam hrpu malih ančića. 10-ak sam uspjela uloviti i kud sad s njima? Za 40 min moram na posao i onda ću kupiti onaj mali akvarij za ribice što se stavi u veliki da se odvoje bebe, ne znam kako se to zove. Sad mi hitno treba priručno rješenje da mi prežive do navečer. Do sad su mi svi bili pojedeni, pa bih ove odvojila. Ostatak je sa tatom ispod filtera :)

Hitno help!!!!

Offline natty

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Rijeka
Odg: hitnoooooo
« Odgovori #1 u: Travanj 11, 2014, 12:00:23 poslijepodne »
Uzmi neku teglu ili neku od onih plastika za hranu i prebaci akvarijske vode i njih u to. Spoji zračnu pumpicu na to i pusti ih, biti će ok do navečer sigurno :)

Offline macak2

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Travanj 11, 2014, 12:18:45 poslijepodne »
Kad sam napisala post skužila sam na stolu plastičnu kutiju od kiwija. Oprala sam ju, odozdo stavila plastičnu foliju jer su ispod rupe kroz koje mogu izaći. Zatim sam škaricama izbušila hrpu malih rupica po stranicama, ubacila mahovinu i jedan mali komad drveta koji mi je i inače u akvariju i sve to uglavila između stjenke akvarija i filtera. Iznad je poklopac, sloj praznog  zračnog prostora i sve je u akvariju. Ubacila sam ima dvije namrvljene tabletice. To sve Ok? Držite fige a ja ću zakasniti na posao!!!!

Offline natty

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Rijeka
« Odgovori #3 u: Travanj 11, 2014, 13:05:27 poslijepodne »
Kad sam napisala post skužila sam na stolu plastičnu kutiju od kiwija. Oprala sam ju, odozdo stavila plastičnu foliju jer su ispod rupe kroz koje mogu izaći. Zatim sam škaricama izbušila hrpu malih rupica po stranicama, ubacila mahovinu i jedan mali komad drveta koji mi je i inače u akvariju i sve to uglavila između stjenke akvarija i filtera. Iznad je poklopac, sloj praznog  zračnog prostora i sve je u akvariju. Ubacila sam ima dvije namrvljene tabletice. To sve Ok? Držite fige a ja ću zakasniti na posao!!!!

puno im je to hrane ;)
ostalo ok .

Offline macak2

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #4 u: Travanj 13, 2014, 20:37:29 poslijepodne »
Svi anciji na broju.  :klap: Ukupno ulovljenih 14 :klap: još ih je ispod filtera sa tatom. Kupila sam plastičnu mrijestilicu. Stavila sam unutra malo mahovine i plutaju u jednom kutu akvarija. 3 dan i svi su živi :klap: Dam im jednu tableticu razlomljenu na više malih dijelova. Papaju ko blesavi :zagrljaj: Tko bi rekao da tako male ribe mogu čovjeka činiti tako sretnim!  :zagrljaj:

Offline Mirokc

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Koprivnica
  • Ribe su zakon!
« Odgovori #5 u: Travanj 13, 2014, 21:25:01 poslijepodne »
Evo , sama si napravila jako dobar posao. Za ubuduće znaš što treba. Tako je, manje - više, sa svim novim ribicama. Sretno!

Offline TriBe1

• Novi član
  • *
« Odgovori #6 u: Srpanj 27, 2014, 20:43:00 poslijepodne »
Čestitam na super priči, nadam se da rastu i da su dobro. Simpa je pročitati tako neki stariji post, priča ide dalje... zar ne?