Čestitam na uspješnom mrijestu!

Ista pitanja sad i mene muče no sretna sam kad vidim da većini ljudi upoznavanje bebe s akvaristikom prolazi odlično.
Usudit ću se malo proširiti ovu temu.
Užasno me iritiraju kojekakvi dobronamjernici s nevjerojatno glupim pitanjima (nadam se da Boro nema slična iskustva..):
"Hoćete se sada riješiti kornjača i riba?" (Ne, stavit ću raspelo u svaku sobu da demoni ne naštete novorođenčetu).
"Pa beba će se utopiti ak padne u taj bazen!" (Plivanje je zdravo za razvoj djeteta)
"Tko će sad paziti na sve te živine?" (Očito dragi bog, kao i do sad).
"Kaj ak odete na mjesec dana?" (Bez djeteta naravno nismo baš nikamo išli, baš smo sada dobili crve u ritici i nismo nikad razmišljali o tome)
"Kaj ak beba dobije neku boleštinu od njih?" (Sigurno od njih neće pobrati glupost koja je očito jako zarazna. Taj komentar najčešće dolazi od ljudi koji misle da pse treba kupati maksimalno jednom godišnje, da se mačke ne kastrira da se ne uprase...)
A još to i da skoro svi imaju potrebu loviti trudnicu za trbuh, odjednom proučavati fasade kroz prozor kad sam u tramvaju, pitati me jesam li dobila/ dala otkaz (srećom radim u normalnoj firmi s normalnim ljudima), muža mi pitati je'l zakuco muško (i onda skandirat kad veli da je) jer već debeli OT i tog ima još i više...