meni jedino zoe ne uspjevaju, ili imam neke kripl kolonije, pa je to razlog, ili je nesto trece, stvarno vise neznam, ostalo sve funkcionira, isto s minimalnom filtracijom (ugljen u vrecici u sumpu, neki kvazi skimmer koji vise ne radi nego sto radi).
Zanimljivo kad spominjes hranjenje, mene je pukla neka paranoja oko nitrata i fosfata, jer mi se odjednom, nicim izazvana pojavila bubble alga na kamenu koji je nikad nije imao, u svim postavama akvarija je bio taj kamen, nikad na njemu nista od algi nije raslo, nista nije dodavano, i odjednom, bubble. I onda sam reducirao hranjenje, ono minimalno. koralji u

, euphilie skupljene, calustree se smezurale, galaxea se stisnula..... cijano i po vanjskom staklu poceo rasti, koliko ga je bilo

od tada, 2 puta dnevno kocka mesa, sve se ocistilo kroz par dana, nema cijana, koralji super, ostao mi na jednom spicu malo bubble alge, nju moram ocigledno rucno ukloniti.... tako da, mozda to nije recept za sps reef, ali za lps i softije itekako pali, rekao bih....