Pozdrav,
Otvorim tako ja ulazna vrata nocas oko 2 ujutro, i imam sta vidjeti i cuti. :-|
Siva tigrasta maca poluduge dlake, u katastrofalnom stanju kaze mijaju, mijau, mijau i uvuce mi se medju noge.
Mazna je, trazi pomoc, trazi drustvo, izgladnjela, poiskakala rebra i kicma, ima skorenu dlaku. Kao da ju je netko drzao u kutiji ili tako nesto, smrdi, kao da je malu nuzdu dugo vremena obavljala pod sebe. Susti joj nos kada dise. Okice djeluju poluotvorene/poluzatvorene. Po mojoj laickoj procjeni bolesna je, ali nemam pojma u stvari o cemu se radi. Vjerojatno joj je i imunitet jako slab.
S obzirom na stanje, krece se i glasa se dosta energicno, kontam da nije u nekoj zivotnoj opasnosti, samo joj treba hrane, vode, topline i malo brige.
Drzat cu ju par dana, ali ne mogu uzeti jos jednu macku na brigu, imam vec 3 mace, uz psa i akvarije.
Ima li netko neku ideju sta da radim, koga mogu zvati? Ima li u Rijeci netko ili neka udruga da ce uskociti i preuzeti ovu macu, pomoci oko eventualnog lijecenja, ne znam ni sam?
Malo se brinem i za svoje mace, ne treba mi da ih sada zarazi, ako lutalica ima nesto zarazno.

Pozdrav,
Viktor