Nabavljena je crna podloga i crni samoborski kamen(naravno sve je prokuhano i oprano par puta)...posto sam procitao da za ciklidni ne treba jako svjetlo,narucio sam preko ebaya led trake plavu i bijelu duzine 5 metara (ostat ce je jos puno pa cu ju stavit negdje po stanu

)za sada je stigao plavi led pa to izgleda ovako evo jos nekih par sitnica samo:kao prvo izvinjavam se ako krivo pisem jer se jos nisam koristio nikakvim forumima...dakle u poklopac sam ugradio dva ventilatora(jedan upuhuje a drugi ispuhuje zrak),plavu (zasada dok ne dodje bijela)led traku,jedna je cijelom duzinom poklopca i stavio sam jos dvije trakice po tri ledice kao moonlight,sve to je spojeno na napajanje od kompjutera kojeg pali tajmer s time da mogu paliti i gasiti osvjetljenje i ventilatore kak me volja,imam eheim grijac od 300w,i filter jbl e901...interesira me dali je filter dovoljno jak za tu litrazu ili ga trebam pojacati sa jos necim?akvarij je u fazi cikliranja nekih tj.dana...nadam se da ce se uspjeti sve zaciklirati posto nemam adekvatnu rasvjetu ili ona ne igra preveliku ulogu za ciklidni akvarij?puno vam hvala na citanju i nadam se odgovorima,mozda kojoj pohvali a pokuda ce sigurno biti(ipak sam pocetnik u svemu ovome )