Pozdrav svima.

Prosli tjedan sam isao na sljeme i pokupio sam neko korijene i grane i odlucio sam preurediti akvarij. Zasad izgleda dosta prazno ali sad se moram strpiti da pozadinsko bilje izraste. Kao sto sam napisao ovo je neki POKUŠAJ imitacije prirode, ali nisam bas zadovoljan.

Ispod sljunka sam stavio 2 najlonke sa prokuhanom zemljom(nema je puno). Koristim DIY co2 i gnojim po pps pro metodi. Ubacio sam DIY moonlight za 5 kn (ledice 30cm sa ebay-a). Ribe obozavaju taj moonlight. opustenije su nego na obicnom svijetlu

U lijevom kutku se nalazi Rotala rotundifolia u pozadini a u sredini cripta za koju se nadam da ce fino narasti da se popuni taj dio.
U desnom kutku u pozadini se nalazi valisneria koja nikako da naraste iznad 15-20 cm što me jako ljuti

Da li sam mozda kupio neku patuljastu verziju valisnerie?

A ispred valisnerie izmedu korijena se nalazi stargrass i limun.
U sredini se nalazi Eleocharis Parvula mini i nadam se da ce se dobar tepih stvoriti od toga. Skroz u pozadini sam isto stavio malo stargrassa. Imam jos neko bilje po akvariju samo sto ne znam kako se zovu

Ovaj 2 kokos je tu samo radi pandurinija i ancistursa da se ne kolju oko spiljica.
Što se tice riba one su puuno zadovoljnije sa ovom postavom nego sa proslom. Kardinal neonke su puno zadovoljnije i nisu toliko sramezljive i jako dobro rastu

A. Pandurini su isto zadovoljni, makar je danas muzjak dosta teritorijalan prema koridorasima i naporan je zenki jer ju zna nateravati po akvariju ( ili je to normalno?). Zenka A.pandurinija je dobila jako lijepu žutu boju i ne čini mi se da je previse zainteresirana za muzjaka

Koridorasi su ludi, vec su se 3 puta mrijestili.

Rasbore harlequin su isto super, rastu i uz pandurinije su mi najdraze ribe u akvariju.

Kozice su se prije vidjele po svuda a sada kao da su povucenije. Vidio sam da su RC i smeda kozice trudne pa je to valjda znam da je i njima dobro
Konstruktivne kritike i savjeti su i vise nego dobrodosli!
p.s. slikano je sa mobitelom pa su fotke lose