hmmmmm, znam ja nesto ojezevima a to je da ovi sumski jezevi imaju buhe i razno razne insekte tako da ih nijepreporucljivodrzat kao kucne ljubimce makar bili slatki i lijepi, hrane se skakavcima, crvicima, zmijama, salatu obozavaju, paradajz, jabuku, sve i svasta jedu ali nisu to zivotinjice za kucne ljubimce jer se tih buha tesko rijesit, jer skacu okolo i samo rade probleme u stanu,

ne znam da li ce se vecina slozit sa ovim sto sam napisao,Vi odlucite, ja sam napisao sta sam sa iskustvom naucio, korisne su zivotinjice, i lijepesui ja bi volio imat jezica ali samo da nema buha

Pozdrav
p.s ako Vas napadne koja buha nemojte me krivit

, ali ima nacin da se rijese privremeno te buhetine i ostali insekti, ima onaj sprej za pse protiv krpelja i ostalih nametnika, probajte ga pospricat ali s tim da mu glavu izbjegnete, taj sprejse zove Frontline ima u bocamakoja kosta 110 kn i ima jos jedna kao plasticne ampulice koje su nesto jeftinije ali mislim da je to preskupo za jednog jezica i mislim da se ne isplati? zar ne?Frontline se koristi za pse protiv buha, krpelja i ostalih nametnika... ko voli nek izvoli,ja koristim za psa taj frontline spreji super je zarjesavat se buha
Edited by: Scorpion 467