Malo previše generaliziranja i prebacivanja odgovornosti

Trgovci u ZOO dućanima ne mogu znati sve finese svake životinjske vrste, komada opreme, vrste hrane... koja se nađe u prodaji.
Mora li, odnosno može li jedan prodavač znati da li je bolji akvarijski filter XZ1 od ZZ3 i da li je hrana ZLJBGS pogodna za mog psa?
Normalno bi bilo da se svaki (pa i budući) vlasnik životinje informira o svom hobiju i da nauči bart neke osnove, a danas to bar nije problem.
Meni je zdrav razum govorio da dečko iz ZOO Citya nema pojma o akvaristici kad mi je pokušao prodati priču da danas kupim akvarij , uspem vodu i SafeStart, pa sutra dođem po ribice. Međutim, taj prodavač me jednom drugom prigodom impresionirao svojim znanjem o papigama, zato jer ih ima kući.
S druge strane, kupci često dođu sa već gotovom odlukom (često krivom) o tome što im treba, i ne bi poslušali nikakvog prodavača ni pametan savjet.
Ako je netko odlučio kupiti 10 skalara za 40 litarski akvarij, ako ga trgovac i pokuša odgovoriti od te rabote, takav kupac će mahom otići bijesan u drugi dućan gdje će mu trgovac povlađivati u njegovom neznanju.
Zaključak: treba se informirati i konzultirati gospodina Googla, pa tek onda izvagati sve prednosti i mane svoje odluke i krenuti u kupovinu. Trgovac je tu samo "moderator" koji može (ali i ne mora) reći svoja iskustva (kao trgovac) ili iskustva drugih kupaca.