Posto sam u njemackoj, ovakva se prilika ne propusta. U babo, Ruzica (zena) i ja uputili smo se u gradic Heilbron (ili tako nesto

), a u gradicu Hailbronu ima jedna zgrada, a na zgradi stoji natpis Köle Zoo Shop. Cim prodete ulazna vrata naletjet cete na veliki bazen sa koi saranima i jesetrama, stvarno ogroman i dosta debok (na nekim mjestima i 4 metra!!!). A cim prodete bazen ulazite u carstvo akvaristike.
Cjeli je shop podjeljen na nekoliko nazovi odjela, mada to bi vise bile odjeljene hale. Teraristika, akvaristika, oprema i zivotinje...
nas je prvenstveno zanimala akvaristia, pa su slike pretezno akvaristickog sadrzaja (ali mislili smo i na teroriste, ovaj terariste

). Evo slicica:
Carstvo bilja. Nazalost bolbitis za Fridu je trenutno bio off lager.

Malo mora:

Ovo je akvarij sa ciklidima od kojih po mojoj procjeni ima 3000 litara3oox1oox100cm otprilike (bila je slika sa tim akvaijem vec na forumu, mislim da juje Cikliriki poslao).Ona frajercina u koznjaku sam ja.

ako bolje pogledate sa zadnje strane akvarija u njegovoj visini je prostor gdje slobodno setaju iguane.

Evo i te iguane. inace milovanje nije dozvoljeno, ali nisam mogao izdrzati.

To je jednostavno jace od mene.

moj stari (glupirao se ko malo djete po zoo shopu):
inace ovo je odjel, ali ljudi ODJEL sa ciklidima. Odjel, j*bote odjel samo sa ciklidima, jos uvijek sam pod dojmom, ali ODJEL!!!

Neznam sta je biilo sa starim obicno je uspavan, ali tu je jurcao ko da ima motorcic u guz* kmh...

Ovaj je akvarij sredio Oliver Knott, sto i ljepo pise na poklopcu. (znaju svabe svoje hvalit)

Malo diskusa. Stvarno imaju kvalitetne primjerke, ali bo´ga mi i cijena je takva. takoder ODJEL sa diskusima. Samo je taj odjel veliki ko pola vilija.

Jos jedan Knottov akvarij:

To bi bilo to. Dojmovi? Sprzen sam, totalno bolestan i u teskoj panicnoj depresiji, a javljaju se i simptomi opceg ludila popracenog sa flas backovima. Jedan savjet. Ako mislite potrositi 100 eura uzmite 200 jer cete potrositi svih 200 i jos prodati sat, mobitel i lancic, mozda cak i auto...da kupite "jos samo ovo"....
Edited by: bopacak