Srpanj 07, 2025, 01:07:34 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Poludela Zlatna ribica  (Posjeta: 1848 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marpl

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 40
Poludela Zlatna ribica
« u: Siječanj 26, 2014, 00:04:38 prijepodne »
Meni tj njoj je potreban Psihijatar :(

Dve zlatne ribice od malena su zajedno,nekih godinu dana , ne znam ni sama, uglavnom jutros sam primetila da je ova jedna odlepila i juri drugu, dok ova druga bezi. Izgledalo je kao da se igraju sve do podneva kad sam shvatila da ova nju zapravo bije glavom, nagura u jedan cosak i udara i grize, ova jadna od iznemoglosti padne i jednistavno vise nema snage da se brani. Ovo jos nisam dozivela ovakvu agresiju totalno je poludela, ruzno za videti.

Izvadila sam antihrista iz straha da ce je definitivno ubiti i ubacila u drugi aqv odmah je pocela napadati vece ribe od nje i sve su bezale.

E sad je gospodjica u karantenu ne znam sta cu sa njom i imali nade da se vrati u normalu?  Postoji li uopste ovakav skucaj? Ona je jako lepa ali luda :( sta sad?

Offline Smilas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: Poludela Zlatna ribica
« Odgovori #1 u: Siječanj 26, 2014, 01:41:42 prijepodne »
jednostno, ta luda riba je napaljeni muzjak, nazalost fali mu jos jedna zenka pa da ovu pusti na miru. imam osti problem te radi njega odvajam zenku u drugi akvarij.

Offline Marpl

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Siječanj 26, 2014, 13:02:23 poslijepodne »
Ono ni malo nije licilo na udvaranje dodlovno je skoro ubijo? Plasim se da ga vratim da je ponovo ne napadne? Sta se radi u takvim slucajevima osim odvajanja jer bi mi to onda bio 4 aqvarium, mozda da dokupim jos ribica? Ili da pustim da je ubije? Kako uopste da prepoznam da li je trudna ili ne, samo mi ovo fali :/

Offline Marpl

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #3 u: Siječanj 26, 2014, 13:03:38 poslijepodne »
A i uvelikom aqv je napadao 6 ribica vecih od njega, bas ih je uznemiravao, bezale su na sve strane...

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #4 u: Siječanj 26, 2014, 21:38:05 poslijepodne »
Poludio je od južine.A i veljača se bliži.