0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pa sve ovisi za koji je akvarij ali ako je za neki manji onda je ok
pa ka je samo za dopunit rasvjetu onda je ok, jer na 140l samo sa tim teško da će ti neko zahtjevnije bilje rasti... samo koje su ti dimenzije akvarija da vidiš jel se ovo da rastegnut na tu dimenziju
a onda kupi ak misliš da stane
koliku imaš rasvjetu trenutno? T5 ili T8? malo si izračunaj onda koliko w gubiš, a koliko dobivaš, stime da je led rasvjeta malo jača od T5, a malo više od T8 pa si zgruntaj sam
Sad sam malo mjerio!Da mi stane trebao bi izvadit 2 neonke i onda bi mi ostala jedna od 18w Jel bi to bilo dovoljno za malo zahtjevnije bilje!?
Citat: FixFox - Siječanj 15, 2014, 19:39:50 poslijepodnekoliku imaš rasvjetu trenutno? T5 ili T8? malo si izračunaj onda koliko w gubiš, a koliko dobivaš, stime da je led rasvjeta malo jača od T5, a malo više od T8 pa si zgruntaj sam Sad imam 2x18w T8 i 24w T5
još i reflektore onda ak tak napraviš i ostaviš ovu T5 sa reflektorom, i ovo nekako strpaš u poklopac imaš čisto dosta W na tih 140l
Citat: FixFox - Siječanj 15, 2014, 20:03:28 poslijepodnejoš i reflektore onda ak tak napraviš i ostaviš ovu T5 sa reflektorom, i ovo nekako strpaš u poklopac imaš čisto dosta W na tih 140lE to sam htio ćut