96 l spada u veće akvarije?
Da onda radije uzmem Sirius? E kaksteme zbunili sad

. Na svakom forumu mi nes drugo vele i vise nemam pojima kaj da sad kupim. Prvo krajten veli da je Juwel vrh hobističke klase, onda maro veli da nisu bash tak dobri. U jednom zoo shopu sve zive pljuju i vele da je samo AquaNešto dobra firma, a sve ostalo su tajvanska s*anja (naravno oni samo nju imaju i prilično je skuplja od konkurencije). Sad naletih na taj Sirius koji je ajmoreć pristojne cijene.
Dobro aj da vas više s tim ne davim (recimo da sam zašpehal taj Sirius).. kaj sad dalje? S njim ne dobim filter i grijač. Koji filter kupit? Koji grijač kupit? Nemojte mi samo o vanjskim filtrima jer stvarno nemam love za to

. Našo sam neki filter (ne, nije najjeftiniji) za 120kn. Valjda će bit dobar. A rekla mi žena u zoo šopu da se može filter i radit; ono kupim pumpicu i još neke djelove pa onda imam za 90-100kn filter. Je to kaj bolje od ovog za 120 koji je u komadu?
Grijač je oko 80-100kn svugdi. To su valjda svi više-manje ok? (pliz pliz pliz recite da jesu

)
Kaj mi na kraju još treba? Tapeta neka (il da radim od stripopora ilčegveć neku pozadinu), termometar onaj za par kn, šljunak (e da, kolko tog cuda treba? rekli mi negdi oko 20-30kg?!), biljke (kakve?) i ribice.
Evo.. ja se raspiso..

Ak je ko došo do tud svaka čast

A sad brzo reply!