Srpanj 20, 2025, 17:14:34 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Iznenađen mrijestom  (Posjeta: 969 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Baltazar

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Iznenađen mrijestom
« u: Travanj 13, 2006, 09:38:00 prijepodne »

Prije jedno dva i po mjeseca sma zadnji put gurnuo ruku u akvarij. ne računam malo usisavanja i struganježiletom po staklu. Sve sutra ću sutra ću ... pa sam sebi zacrtao primjeniti cijeli setup.. pa nikad vremena. Još sam prije par dana počeo othranjivati mace stare jedan dan .. da jedan dan...(Male mace traže kuću http://malemace.blog.hr ) pa one oduzmu full puno vremena.

Jutros pogledam u akvarij.. pogled mi privuče vilter i vidim nešto zaljepljeno na filter. mislim.. uuuu fak... alge .. jedva ih se riješio i sad opet. Pogledam malo bolje i vidim malog ancistrusa kako glođe filter. nisam se mogao načuditi.. vrtim film unatrag i znam da se ženka (albino) i ovaj muški najuruju po akvariju. Muški je stalno biou jednoj pećinici na umjetnoj stijeni i tu i tamo bi izašao van.

Sad odjednom malci. Ne znam dal da ih hvatam pa prebacujem negdje iako nemam gdje ili da ostavim ovako i nediram ništa. Dosta se razrasla higrophila pa se imaju gdje skrivati. Ima i pećinica nešto tako da nije bed. Ne znam samo hoće li uhvatiti hrane išta? Dajteljudi neki savjet.

Kod mene uglavnom život buja :)
Zagreb/Sigečica

Offline ninci

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
Iznenađen mrijestom
« Odgovori #1 u: Travanj 13, 2006, 10:03:00 prijepodne »

za mace!!!!!

ja sam jednom prilikom othranila isto takvo jedno maće...ali bez prednje lijeve cape. ako netko vidi žensku mačkicu, manjeg rasta staru oko 2 god. bez većeg djela prednje lijeve nogice, neka mi se javi. Zadnji puta je viđena pored petrove crkve...ili navodno kasnije i u blizini močvare, tj. prisavlja.

sorry Baltazar...ali da iskoristim priliku...

ma vjerujem da ukoliko ti nešto hrane padne na dno-da će preživiti. Ukoliko ih ništa ne može strpati u usta nemaš ih razloga odvajati.
Pustike, Turopolje

Offline Frida

• Punopravni član
  • Dob: 47
Iznenađen mrijestom
« Odgovori #2 u: Travanj 13, 2006, 10:13:00 prijepodne »
Mali ancitrusi ti obožavaju salatu.Pa probaj par listova pričvrstiti na dno.

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
Iznenađen mrijestom
« Odgovori #3 u: Travanj 13, 2006, 12:12:00 poslijepodne »
procitala sam i blog... nadam se da ce maleni prezivjeti... moj maconja je tek progledao kada sam ga pronasla ispred bolnice - isto smo ga hranili tim mlijekom za mace, ali vec nekoliko dana je poceo sam papati i sve 5 - i dan danas je kod mene...
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Baltazar

• Punopravni član
Iznenađen mrijestom
« Odgovori #4 u: Travanj 14, 2006, 10:14:00 prijepodne »

Evo danas sma uspijo prebrojati malenih plivača. Stalno su zaljepljeni po umjetnoj stijeni. Valjda alge žuljaju. stavi ću malo salate ali se bojim da od ovoga velikoga neće doć na red.

Hvala svima
Zagreb/Sigečica

Offline lula

• Punopravni član
Iznenađen mrijestom
« Odgovori #5 u: Travanj 14, 2006, 12:30:00 poslijepodne »
Super. Stavi im salate, špinata, graška... neka papaju
Varaždin / Hrvatska