0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
akvarij se ciklirao 4, i pol tijedna, mjenjam vodu svaki tjedan 1/3, PH vode mi je 7, temperatura mi je 12°C, imam Orlandu, Karasa, Pajčolanku i Corydorase... Da bilje je umjetno... A znam da je ovaj koralj"šaka u oko", ali jbg... :-)))
Citat: zox0007 - Prosinac 29, 2013, 14:14:23 poslijepodneakvarij se ciklirao 4, i pol tijedna, mjenjam vodu svaki tjedan 1/3, PH vode mi je 7, temperatura mi je 12°C, imam Orlandu, Karasa, Pajčolanku i Corydorase... Da bilje je umjetno... A znam da je ovaj koralj"šaka u oko", ali jbg... :-)))aaaaaaa joj corydorase na 12°C budu ti riknuli
Citat: FixFox - Prosinac 29, 2013, 14:18:29 poslijepodneCitat: zox0007 - Prosinac 29, 2013, 14:14:23 poslijepodneakvarij se ciklirao 4, i pol tijedna, mjenjam vodu svaki tjedan 1/3, PH vode mi je 7, temperatura mi je 12°C, imam Orlandu, Karasa, Pajčolanku i Corydorase... Da bilje je umjetno... A znam da je ovaj koralj"šaka u oko", ali jbg... :-)))aaaaaaa joj corydorase na 12°C budu ti riknuli A na koliko da im dignem temperaturu, a da je svima dobro?? Hvala!!!Ali su ful živahni, ne izgleda kao da im smeta, ali recite mi... ;-)
Citat: zox0007 - Prosinac 29, 2013, 14:22:58 poslijepodneCitat: FixFox - Prosinac 29, 2013, 14:18:29 poslijepodneCitat: zox0007 - Prosinac 29, 2013, 14:14:23 poslijepodneakvarij se ciklirao 4, i pol tijedna, mjenjam vodu svaki tjedan 1/3, PH vode mi je 7, temperatura mi je 12°C, imam Orlandu, Karasa, Pajčolanku i Corydorase... Da bilje je umjetno... A znam da je ovaj koralj"šaka u oko", ali jbg... :-)))aaaaaaa joj corydorase na 12°C budu ti riknuli A na koliko da im dignem temperaturu, a da je svima dobro?? Hvala!!!Ali su ful živahni, ne izgleda kao da im smeta, ali recite mi... ;-)Možeš ti stavit temperaturu koliku hoćeš ali njima neće biti nikad dobro zajedno, zato što te vrste ne idu skupa.
Citat: FixFox - Prosinac 29, 2013, 14:18:29 poslijepodneCitat: zox0007 - Prosinac 29, 2013, 14:14:23 poslijepodneakvarij se ciklirao 4, i pol tijedna, mjenjam vodu svaki tjedan 1/3, PH vode mi je 7, temperatura mi je 12°C, imam Orlandu, Karasa, Pajčolanku i Corydorase... Da bilje je umjetno... A znam da je ovaj koralj"šaka u oko", ali jbg... :-)))aaaaaaa joj corydorase na 12°C budu ti riknuli A ja nisam hteo da ih mučim sa 21 C°...
prvo cikliraj akvarij kako spada to nije cikliranoonda se odluci hoces hladnovodne ili toplovodne stanovnikecorydoras i zlatne neidu skupa stavi pravo bilje jer ovo plasticno je ruzno,za 150 L akvarij sam ocekivao mnogo vise kad sam ovo pogledo
Mogu one da podnesu i više temperature,ali ne sme ispod 10 niti preko 25 stepeni.Ali,nije u tome stvar,nego...jel akvaristika par ribica koje ne idu zajedno i veštačke biljke?Mislim da svi znamo odgovor...imaš lepu dužinu akvarijuma,što ne bi pokušao sa nečim?Udomi te zlatice kod nekog ko ima jezerce,ubaci pravog bilja,jato nekih ribica,možda i kozica,pa dokupiš još Corija,i tada kreće uživanje,kada imaš malo vremena da se opustiš i posmatraš kako ti napreduje bilje i gledaš kako se jato nekih tetri kreće kroz akvarijum
Kazes da je u pripremi novi akvarij 200l,zasto nebi za te novce sredio ovaj? Netreba puno movaca za novo bilje i hranjivu podlogu
Citat: T-boy144 - Prosinac 29, 2013, 15:45:50 poslijepodneKazes da je u pripremi novi akvarij 200l,zasto nebi za te novce sredio ovaj? Netreba puno movaca za novo bilje i hranjivu podlogu Jer je staklo izgrebano sa svih strana, pokakano sa silikonom, itd, mene to " bode" u oci... A volim se igrat sa staklom, itd, itd, a i staklana mi je malo ispod kuce pa imam od kuda dovuc materijal pa se igram za 0 kn, a ovaj stari ce bit za nekakvo utociste za bebace ili eventualno za uzgoj biljaka, itd...