Došao je i čas da predstavim svoj akvarij!
U akvaristici sam oko mjesec i kusur dana, a na slikama možete vidjeti kako napreduje moj tank. Prije svega bi zahvalio dobrim ljudima na pomoći i donacijama bilja, bez kojih nebi bio niti na približno gdje sam sada.

Tank: 100š 50v 45d 225 litara
Podloga: Florabella 1 cm, nekoliko cm šljunka veće granulacije i na vrhu sitniji crni šljunak (Bauhaus)
Filter: JBL cristal e901 (

za smeće od filter materijala, inace fini stroj)
CO2 boca 5 kg + Easylife profito + dodatak Fe kroz tablite ili vodu
Bilje: sve i svašta, dominiraju: HM, Rotala, Limnophilia, Riccia, Limun, Japan, Bacopa, Anubias, Parvula, Blyxa japonica, alternanthera...
Zbog Florabele sam išao na što više bilja u početku, Sada polako selektiram ono što mi je oku ugodnije. Inače, bilje raste kao ludo, posebno HM i Limnophile
Ribe: 20ak plavih neonki, 4 pande, 5 sterbai-a, 2 ancistrusa, sijamski algojed i 4 guppy-a + 10ak RCS. Namjeravam uvesti još jedno jato rhodostomusa, ali su tek nedavno ušli prvi stanovnici, pa će pričekati 2014.
Slikano je mobom:
1.slika 2.-3. dan: pikanje bilja i borba s potapanjem panja koji se namakao mjesec dana
2.slika: nakon 2 tjedna sam skuzio da nema sreće sa namakanjem i zavezao sam panj sa 2 velika kamena koja sam prekrio podlogom
3.-4.slika: stanje cca mjesec dana nakon starta
slike 5-10: stanovništvo