Super je. 
Kao mogucnost poboljsanja, grupiraj sve biljne vrste koje mogu stvoriti šumu u - šumu. 
Dakle ako imas po dva-tri primjerka neke biljke koja sporo raste, postavi ih kao fokusne tocke. Npr anubias.
A sve sto brzo raste i moze stvoriti grm ili sumarak, kao npr rogolist ili rotalu, smjesti ih tako da tvore vizualno odvojene, grmove, sumarke ili zavjese. Efekt ce biti slican Onome sto se radi u dutch stilu.
I ja u svom akvariju pokusavam to napraviti od jednog do drugog presadjivanja, ali za sad mi se uvijek pomijesaju kad narastu... 
Malo mi je tesko razmjestiti tih 20-tak biljnih vrsta u 50l, a da se ne pomijesaju. 
Tnx

Upravo to

Ali je kod mene najviše došao do izražaja mali akvarij i VELIKO neiskustvo

Sve biljke sam kod sadnje grupirao, pa to izgleda ovako:

Hardware (kamenje i panj) je posložen tako da sakrije tehniku (filter i grijač). Mahovina je (osim na panju) mrežicom uhvaćena na nekoliko oblutaka i to se razmješta kako mi u tom trenutku paše.
Međutim, Rotala se razdivljala, a Althernatera je otišla previše u visinu. Pravim šišanjem bi mogao od te dvije biljke formirati grmove po akvariju.
Anubias još čekam da se razlista, jer je tek nakon 3 mjeseca krenuo kako treba.
S druge strane, Valisnerija me zeza, jer je zamišljena kao "zid" da sakrije staklo, ali je pustila korijenje ispod panja i izbacila 4 mladice i po sredini akvarija
Rogolist i vodenu leću nisam crtao, jer ih ima svugdje

Zato sam postavio pitanje da li da ostavim džunglicu ili da si malo dam truda i pokušam velikim šišanjem nešto u Dutch stilu. Nekako me strah, pošto sam još totalni amater, pa ću vjerojatno još malo pričekati da skupim više iskustva(čitaj:hrabrosti) i više bilja za rasadnju