boje postoje, skupe su ko vrag.
cak sama boja i nije toliko skupa, u odnosu koliko kosta pravilno prirediti podlogu (auto), i pravilno prelakirati radi tog efekta,
ja sam pronasao 2 varijante - candy (crveno-narandzasto-ljubicasto-roza-plavkasta) i kameleon (plavo-zeleno-neka zlatna nijansa-zeleno).
Litra je ako se ne varam bila negdje oko 1300kn. Samo za boju, bez podloge (koja navodno mora biti neka posebna), bez laka, i naravno bez rada. Naravno, ima tome vec vremena, pa su cijene sada mozda i nize, prije par godina ovo je bila sigurno veca nepoznanica.
Iako, mislim da cijena svakako je pala, jer vidio sam par auta ofarbana bas u ovu candy varijantu, i pocetni efekt je wow, ali sve u svemu, najcesce gledas i vidis samo 2 preljevanja, u ljubicastu i u roza, pa to i ne izgleda efektno bas na svakom autu.
Vidjao sam puno bolje efekte pametnim visebojnim farbanjem perlama, koje ionako u odredjenoj mjeri imaju svojstva promjene nijanse ovisno o kutu gledanja i svjetlu, nego sto izgleda auto ofarban u npr ovu candy color varijantu.