Srpanj 28, 2025, 05:29:51 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: filter  (Posjeta: 674 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sead

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
filter
« u: Prosinac 20, 2013, 18:44:53 poslijepodne »
veliki pozdrav za gospodu sa foruma .želim da pitam dali za manje akvarije treba filter.i ovim putem se izvinjavam iskusnijim akvaristima za jučerašnja pitanja.hvala

Offline gašo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 65
  • Žuja je zakon
Odg: filter
« Odgovori #1 u: Prosinac 20, 2013, 19:04:30 poslijepodne »
Ajde moj prika najprije pročitaj malo na našim stranicama o slatkovodnoj akvaristici. Imaš tu puno lijepih i korisnih savjeta posebno sročenih za početnike. A onda nam napiši koliki akvarij imaš,što želiš u njemu držati,hladnovodni ili toplovodni akv., i slično. Što više podataka i tvojih razmišljanja i želja. Nema veze što će nešto biti i smiješno kao ono jučer. Barem sam se dobro nasmijao i malo našalio s tobom ali nema veze ne ljutiš se ti. Bili smo i mi početnici! Sjedni i pročitaj pa onda napiši i čekaj odgovore i savjete.  :up:

Offline sead

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Prosinac 20, 2013, 19:21:03 poslijepodne »
najgore od svega je to štoje akvarij želila kćerka pa pade na mene.izvinite za moja možda glupa pitanja.u akvariju sada imam gupike i molije.možda sam pogriješio u početku što se tiće samog slaganja akvarija.stoji u dnevnom boravku na polici visine 80cm.imamo i centralno grijanje u stanu .podloga je samo šljunak.možda da sve prospem pa ponovo ali kako.upravo sam stigao u dežuru ,pa mislim daću vas bolje upoznati .

Offline gašo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 65
  • Žuja je zakon
« Odgovori #3 u: Prosinac 20, 2013, 19:49:48 poslijepodne »
Baš lijepo što noćas dežuraš. Hoću reći da imaš cijelu noć na raspolaganju pa pažljivo pročitaj ovo http://www.akvarij.net/index.php/slatkovodna-akvaristika-othermenu-43/osnove-i-savjeti-othermenu-88?start=10

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #4 u: Prosinac 20, 2013, 20:02:53 poslijepodne »
i to bar 3x tak da skuzis u kojim pravcima to sve moze ici.
Akvarij nije samo staklo puno vode sa malo kamencica po dnu. I nitko ti nis pametno ne moze reci dok se ne radi o necemu konkretnom.