meni su osobno malo čudni ovi postovi tipa "šta si očekivao" ... "normalno je da te netko zajebe" ... i slično ..
ispada da nam je 90% države, tj. ljudi u državi prevaranti i kriminalci ...

ja jako puno trgujem preko oglasnika ... što kupovina, što prodaja... i do sad NIKAD nisam osobno bio u situaciji da je me netko zajebo ili da sam nekoga zajebo (namjerno, a ni slučajno)
to što se u par stotina (ili čak tisuća) transakcija desi jedna gdje je netko nekoga zajebo (slučajno) ... a još manje onih gdje se to desilo namjerno... se ne može komentirati na način na koji se komentira. ... takve stvari se čak ne mogu izraziti u postotcima, već se izražavaju u promilima ...
sranja se u životu jednostavno dešavaju ... sreća pa po ovom pitanju rijetko ...

znam da se onaj tko je zajeban u takvoj priči osjeća da je cijeli svijet u qurcu i da su svi krivi, ali na sreću nije tako ... to su tek pojedinačni slučajevi i zaista jako rijetki ...

naravno da ću se i sam osjećati kao "govno" ako mi se to desi, ali to sigurno neće biti razlog da izgubim vjeru u ljude i ono dobro što je u njima..