0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ne, naravno. Barem kad se radi o T5 varijanti. Ali vjerujem da su i ostali presli na te dimenzije jer ne vjerujem da bi JBL i Arcadia radili lampe samo u "juwel" dimenziji da i ostali ne koriste isto takve. Na pocetku je to bio problem jer za juwel nisi mogao kupiti nista drugo nego juwel ali sad svi imaju te dimenzije.
Rasturi i stavi svoje prihvate ako se da, a sve se daSent from my W63 using Tapatalk
ma kaj ne.. kad pocnes bus videl da je jednostavno
Citat: kinggo - Prosinac 06, 2013, 13:06:24 poslijepodnene, naravno. Barem kad se radi o T5 varijanti. Ali vjerujem da su i ostali presli na te dimenzije jer ne vjerujem da bi JBL i Arcadia radili lampe samo u "juwel" dimenziji da i ostali ne koriste isto takve. Na pocetku je to bio problem jer za juwel nisi mogao kupiti nista drugo nego juwel ali sad svi imaju te dimenzije. znaći ostale su mi samo ove skupe tak sam i mislil katastrofa
Citat: FixFox - Prosinac 06, 2013, 13:14:10 poslijepodneCitat: kinggo - Prosinac 06, 2013, 13:06:24 poslijepodnene, naravno. Barem kad se radi o T5 varijanti. Ali vjerujem da su i ostali presli na te dimenzije jer ne vjerujem da bi JBL i Arcadia radili lampe samo u "juwel" dimenziji da i ostali ne koriste isto takve. Na pocetku je to bio problem jer za juwel nisi mogao kupiti nista drugo nego juwel ali sad svi imaju te dimenzije. znaći ostale su mi samo ove skupe tak sam i mislil katastrofapa nije to bas tak kak izgleda na prvu...T5 FHE luxline plus recimo14W ~55cm21W ~85cm28W ~115cm35W ~145cmI kam ces to staviti? I koliko ih trebas da zamijenis ove akvarijske? Je jeftinije na kraju ali ja bi trebao imati 4x14 umjesto 2x24. A poklopac je 30cm sirok. Da ne velim da mi 55cm + vodonepropusna grla ne stanu u 60cm.
Citat: kinggo - Prosinac 06, 2013, 14:26:07 poslijepodneCitat: FixFox - Prosinac 06, 2013, 13:14:10 poslijepodneCitat: kinggo - Prosinac 06, 2013, 13:06:24 poslijepodnene, naravno. Barem kad se radi o T5 varijanti. Ali vjerujem da su i ostali presli na te dimenzije jer ne vjerujem da bi JBL i Arcadia radili lampe samo u "juwel" dimenziji da i ostali ne koriste isto takve. Na pocetku je to bio problem jer za juwel nisi mogao kupiti nista drugo nego juwel ali sad svi imaju te dimenzije. znaći ostale su mi samo ove skupe tak sam i mislil katastrofapa nije to bas tak kak izgleda na prvu...T5 FHE luxline plus recimo14W ~55cm21W ~85cm28W ~115cm35W ~145cmI kam ces to staviti? I koliko ih trebas da zamijenis ove akvarijske? Je jeftinije na kraju ali ja bi trebao imati 4x14 umjesto 2x24. A poklopac je 30cm sirok. Da ne velim da mi 55cm + vodonepropusna grla ne stanu u 60cm. a da ima i tu nešto, ma ove t5 traju ionak oko 2 godine. Tako da investicija od 260kn u 4 godine i neje nešto strašno
Citat: FixFox - Prosinac 06, 2013, 14:31:44 poslijepodneCitat: kinggo - Prosinac 06, 2013, 14:26:07 poslijepodneCitat: FixFox - Prosinac 06, 2013, 13:14:10 poslijepodneCitat: kinggo - Prosinac 06, 2013, 13:06:24 poslijepodnene, naravno. Barem kad se radi o T5 varijanti. Ali vjerujem da su i ostali presli na te dimenzije jer ne vjerujem da bi JBL i Arcadia radili lampe samo u "juwel" dimenziji da i ostali ne koriste isto takve. Na pocetku je to bio problem jer za juwel nisi mogao kupiti nista drugo nego juwel ali sad svi imaju te dimenzije. znaći ostale su mi samo ove skupe tak sam i mislil katastrofapa nije to bas tak kak izgleda na prvu...T5 FHE luxline plus recimo14W ~55cm21W ~85cm28W ~115cm35W ~145cmI kam ces to staviti? I koliko ih trebas da zamijenis ove akvarijske? Je jeftinije na kraju ali ja bi trebao imati 4x14 umjesto 2x24. A poklopac je 30cm sirok. Da ne velim da mi 55cm + vodonepropusna grla ne stanu u 60cm. a da ima i tu nešto, ma ove t5 traju ionak oko 2 godine. Tako da investicija od 260kn u 4 godine i neje nešto strašno možda i duže, čak i 3.
ma treba nači negdje službene podatke ili podatke koje potkrepljuju neka mjerenja, ovo što sam našao su manje više nekakva iskustva ljudi po forumima...uglavnom, dok sve raste ne vidim razlog za zamjenu.