Posto si vec ubacio ribice u neciklirani akvarij (pretpostavljam)
yep, sve je to bilo iznenada, jedino je prije ulaska ribica unutra bilo nekih 2 sata FFM unutra
ja nikako ne bi na tvom mjestu gasio filter. Slabiji sumnjam da ces naci. Ako pise da se protok moze mijenjati, onda je samo stvar u tome da skuzis kako. Za prvu ruku probaj okrenuti filter tako da mlaz vode bude paralelan sa kracom stranom akvarija i da udara u staklo pa ce strujanje biti nesto slabije..ili probaj napraviti neki spray bar..
ovo sa okretanjem filtera mi stvarno nije palo na pamet

sad kad sam procitao ovo poceo mi mozak radit, retardiran sam, niceg se nisam sjetio :O
dobio sam s filterom
ovo, to bi trebalo bit to, right?
edit: ja sam glup

sad sam tek skuzio da je na izlazu bila kapica neka, sam je bila preuberjako stegnuta, uspio sam ju skinut sa kombinirkama, pa je sad otvor veci, samim time jel ljepse baca vodu van, stavio ga da puse paralelno sa kracom starnom i sad je bolje.. cini mi se
ovaj dodatak sto sam sliko nisam jos probao stavit
edit2: Captain's Log, Aquariumdate 43125.8 , vratio sam tu kapicu i stavio ovaj nastavak (bez kapice ne stane na izlaz), stavio da ide cijevcica paralelno sa kracom stranom (uz samu kracu stranu), a ovaj pipak mali prema sredini akvarija i sad mi se cini da je sve super i sve pet

hvala mnogo, Tesla i Patricija su ti sigurno veoma zahvalni