Srpanj 23, 2025, 13:37:23 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Čudno ponašanje harlekin rasbora??!  (Posjeta: 4118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zebo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Čudno ponašanje harlekin rasbora??!
« Odgovori #25 u: Studeni 17, 2013, 14:12:31 poslijepodne »
Lijepo i bujno bilje možeš imati i bez hranjive podloge a na način da biljke gnojiš mikro i makroelementima, te da im osiguraš adekvatnu rasvjetu i potrebnu količinu CO2.

Uvijek za savjete pitaj iskusne kolege i nauči razlikovati savjete od 'savjeta'.

jbl kuglice se i mogu koristiti ali u večim akvarijima sa puno bilja ali se ne smiju prepoloviti a štapiče nikako u akvarij.

@985plavi ti kažeš da je to uredu broj riba za 45l akvarij?

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
« Odgovori #26 u: Studeni 17, 2013, 15:47:12 poslijepodne »
Može držati toliko ribe ali uz uvjet da svaki tjedsn mijenja 30 do 35%  vode uz detaljno usisavanje podloge sa usisavačem te da umjereno hrani ribe...

Offline LekyLuu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 29
Odg: Re: Čudno ponašanje harlekin rasbora??!
« Odgovori #27 u: Studeni 17, 2013, 16:28:07 poslijepodne »
Imam i ja u 54l tj. kad se sve oduzme 45l akvariju 20 ribica i 6 kozica i nema uginuca! Akvarij je star 4ipo mj i jako jako zabiljen ali svaki tjedan mjenjam 10-15 l vode i detaljno usisavanje podloge i pranje filtera svako tjedan- dva.. Kako kad.. Po meni ako budes radila tjedne izmjene i usisavanje sve ce dobro funkcionirat! I da naravno vadi te kuglice i stapice i ako vec hoces gnojit tu su mikro i makroelementi!
Lp nadam se da ces uspijet popravit stanje!

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Offline zebo

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Studeni 17, 2013, 18:12:42 poslijepodne »

Uvijek za savjete pitaj iskusne kolege i nauči razlikovati savjete od 'savjeta'.

uzimam ovo osobno, a ne mislim se spuštati na tvoju razinu. Mora da si i medicinu studirao, jer se tako i liječnici pjene kada čuju tuđe mišljenje. Ničime nitko nije dirao u tebe, a ti usprkos svojih 4000 postova imaš potrebu ironizirati i pljuvati po drugima, izvoli forum je tvoj, doduše onda bi se zvao blog, ali nema veze.
P.S. Da sam akademik sa doktoratom u ihtiologiji ne bih si dozvolio takvo ponašanje, tako da me zaista tvoj CV ne zanima, a potrebu za ovakvim izljevima zla ne vidim.

Offline ciko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #29 u: Studeni 17, 2013, 21:02:14 poslijepodne »

uzimam ovo osobno, a ne mislim se spuštati na tvoju razinu. Mora da si i medicinu studirao, jer se tako i liječnici pjene kada čuju tuđe mišljenje. Ničime nitko nije dirao u tebe, a ti usprkos svojih 4000 postova imaš potrebu ironizirati i pljuvati po drugima, izvoli forum je tvoj, doduše onda bi se zvao blog, ali nema veze.
P.S. Da sam akademik sa doktoratom u ihtiologiji ne bih si dozvolio takvo ponašanje, tako da me zaista tvoj CV ne zanima, a potrebu za ovakvim izljevima zla ne vidim.

Mislim da si promasio ceo fudbal

Offline zebo

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Studeni 17, 2013, 22:13:27 poslijepodne »
ceo forum čini se

Offline bounds

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Rijeka
« Odgovori #31 u: Studeni 17, 2013, 22:57:37 poslijepodne »
Hvala svima na savjetima i odgovorima.  :)

Offline 985plavi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
    • Facebook profil
« Odgovori #32 u: Studeni 18, 2013, 00:10:48 prijepodne »
Zebo... ali ti nisi ovdje dao nikakav savjet a osječaš se uvrijeđenim i povrijeđenim...

Malo smiješno ali neka  :roll:

Nisam studirao medicinu več veterinu i agronomiju ali to nema veze sa davanjem ispravnih savjeta kolegama akvaristima.

Koliko imaš godina, gdje živiš, čemu toliko tajnosti u tvome profilu te čemu toliko pubertetske reakcije?