tako je, obicne sive kanalizacijske cijevi, jer druge nisam ni nasao.
osim onih zelenih, ali nemam ih kako spojiti (treba neki poseban alat, tako nesto), a i cijena mi se nimalo nije svidjela. koljena i slicno su jeftinija od kanalizacijskih, ali sama cijev je preskupa. i predebela je stijenka, za unutrasnji 32mm fi, mislim da bi vanjski bio barem 50mm, tako da je i to poprilicno glomazno, pa sam odustao.
i da, svi spojevi na vanjskom dijelu su jos dodatno zaljepljeni pu ljepilom, to ti je trosak jos nekih 30-tak kn, iako brtve drze i ne pustaju vodu, kod mene taj dio ipak "visi", odnosno nije nigdje ucvrscen, pa sam jos dodatno sve uljepio.
I jos, od pleksija sam napravio "distancer", odnosno komad pleksiglasa, sa 2 rupe, fi32mm (da prodje cijev kroz nju), razmak rupa je takav da spoj drzi pod pravim kutom, jer kod kanalizacijskih cijevi, koljeno 90 nije bas 90, prije negdje 87-88 stupnjeva, pa distancer onda sve malo zategne i poravna pod pravim kutom, jer ovako samo kad spojis, izgleda kao da cijevi bjeze prema van, odnosno nisu okomite na dno, vec vise u obliku slova V.