djecki 
malo smo se zaletili pa da objasnimo...
Kizo ima iskustva u morskoj koliko nas trojica (profi, Mrezica i ja) zajedno... to kao prvo, o sposobnima i nesposobnima i ...
blah...blah...blah

drugo, Mrezica je malo namjerno "provocirao", da bi se tema pokrenula...
ne poznam..zao mi je i ne mogu komentirati

Profi, ti si se upecao, jebga, a ja dolio jos malo ulja na fatru

mir mir, nitko nije kriv...ava ava ava, nitko nije krava

sve u svemu, nema razloga da se ovo okrene u neki rant-mode, treba procitat sve od pocetka do kraja teme 
Ni sa citanjem od pocetka.....a ni bez citanja......nikada
nema razloga da se ovo okrene u neki rant-modeMoram to napisati...i, nikome ne ide u djep...a, razmisljam o tome kada sam zaplakao i procitao Pamookov post ispod mog videa....gdje je zahvaljivao na podsjecanju na stara vremena...e da, stara vremena...samo je i iskljucivo na nama da napravimo da se vrate..ili, još više...da dodju neka nova vremena još ljepša nego što su bila. teško...jako mi je teško ovo pisati...ali, malo se izgubio, kako bi to rekao.....dobri duh foruma...koji je uvijek letio nada svima nama....nije bilo toliko prepucavanja....rasprava, rekao bi i grubosti
Ovo je bilo (zelim vjerovati da jos uvijek jeste)...mjesto na koje sa veseljem dolazim..ono, nakon vecernjeg 'dopisivanja i pisanja...citanja'....kada jedva cekas jutro da se isto nastavi....vrijeme kada je Pamook (istina...ne bas ovdje..ali...) pokusavao napisati da je kupio 5 novih ribica...i, uredno mu izbacivalo smiley(jbg...nemamo ga ovdje

)
Nema nas puno, jbg...nemamo izbora...tu smo.....upuceni(osudjeni) jedni na druge, svi pomalo ludi na jednu strano...ali, gle cuda...na ovom Vas mjestu svi razumiju..i, na momenat...niste vise tako ludi...prepoznajmo tu cinjenicu....
Jbg..opet odlutao...ispricavam se.....On Topic...Kizo nema pojma...on misli da koralji zive na policama...puj puj puj...zapecaceno!