0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo gotovo je svjetli solidno gore je 6×10 w al namjeravam stavit neke jace ledice i kvalitetnije jer mi se cini da ove iz kine nebudu dugo sljakale. Za sad jos necu stavljat ventilatore gore jer se ladnjaci ne griju previse.
pa koliko mi se cini, to bi islo ovako nekakaolow light -20 lm/lmedium 20-30 lm/lhigh light 30-40 lm/lpa sad vidi koliko lumena mozes izvuci iz tih svojih ledica a da ti se ne pregrijavaju. Dubina mislim da ti tu nije presudna jer je LED dosta prodorniji od neonki. Ovak na slici, cini mi se da je to OK. Ali zasto ti je voda tak mutna?
dali je netko od vas koji ste u toj tematici led rasvjete, pokusao baciti na papir koliko ta prica dodje financijski? Za recimo cca 100w led rasvjete.Vidio sam neke kalkulacije, ali malo mi to ispadne prejeftino, ako me kuzite, jer ispadne da cijela led rasvjeta za akvarij kosta manje nego 2 akvaristicke lampe....
jel se hladnjak grije ista ili je i dalje mlako?
hajd bas pokusaj, da dodjemo do neke cifre, jer ovako, tesko je izvuci neki zakljucak. barem meni.Iako mi se cini da su ledice medju jeftinijim stvarima koje sve trebaju?