Srpanj 29, 2025, 14:27:51 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Miris iz poklopca ??? Mišljenje  (Posjeta: 1103 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kova.aq.

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Miris iz poklopca ??? Mišljenje
« u: Studeni 07, 2013, 22:36:46 poslijepodne »
prva slika

http://postimg.org/image/btn37qcwx/

druga slika

http://postimg.org/image/lfumfi1ld/

Znači poklopac je od drveta i to jedno skoro 2 cm debljine FARBAN SAMO SA VANJSKE STRANE . NIGDJE NISAM NIŠTA LJEPIO . 5 slojeva aluminijske folije između štednih i drveta i jedno 2 cm razmak između štedne i aluminijske folije , a štedne su u keramičkom grlu . Sve apsolutno na šaraf . Nakon 6 sati konstanton svjetljenja  štednu mogu odšarafiti rukom blago je topla kao i poklopac sa gornje strane sa koje je farban. Sad jedino što mi pada na pamet da isparava boja poklopca sa gornje strane ili da se osjeti lagano miris elektronike  jer je stara oko 10 dana . ROSH 25W 6400 k  3 komada . Budem sutra odmako štednu još za 1 cm od poklopca tako da se apsolutno ne grije poklopac ni mrvicu . Makar lagano već sumnjam u boju poklopca sa gornje strane prije nego u samo elektroniku . Jer da nešto nevalja sa elektronikom grijala bi se više i ne bi mogao dirati golom rukom plastično grlo štedne žarulje nakon nekoliko sati svjetljenja u komadu. To je cijena priča i sad ti budi tu pametan  :D :D

Offline kova.aq.

• Punopravni član
Odg: Miris iz poklopca ??? Mišljenje
« Odgovori #1 u: Studeni 07, 2013, 22:43:37 poslijepodne »
Evo još nekoliko slika . Ne znam više šta da mislim netko je napomenuo da pričekam par dana da se elektronika razradi i boja osuši u potpunosti . Jedino što mogu je još za 1 cm odmaknuti štednu od poklopca pa ću onda vidjeti kroz narednih 10 dana .

Offline Pscydad

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 60
« Odgovori #2 u: Studeni 07, 2013, 22:52:19 poslijepodne »
Kaj se tiče grijanja ja bih optužio keramička grla. Ak je daska debela 2 cm i topla je odozgora onda je vjerojatno da ti malo isparava boja. S vremenom će se boja osušit do kraja al grijanje neće prestati.

Offline kova.aq.

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Studeni 07, 2013, 22:54:08 poslijepodne »
Grijanje je apsolutno najmanji problem to je više toplo nego zagrijano . Problem je taj miris . Nadam se da je do boje jer štedne nisu tako loše ROHS . Što se konkretno kod keramičkih grla može grijat ona su doslovno hladna nakon tih 7 sati konstantno upaljenih štednih.

Offline hrxxx

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 35
« Odgovori #4 u: Studeni 07, 2013, 23:11:46 poslijepodne »
kad krene smrditi pogasi i pipni zice
ako su hladne nemas brige :D