Eto proslo mjesec i pol od startanja akvarija pa da se prebacim u ovaj dio foruma.
Daklem, akvarij je Juwel 60 l (mozda malo vise 60*30*40) sa bio flow unutarnjim filterom, pumpom od 400 l, grijacem od 100 w i jednom T8 neonkom od 14w (bar mi se tako cini).
Od riba su unutra gupy 2 muska i 5 zenskih i nekih 7 bebaca. Jedan albino ancitrus (zenski) i nekih 70-tak obicnih puzeva (bas se namnozili). U dolasku su dva helena puza.
Akvarij je pocetnicki i za sada je postavljen po djetetovim idejama. Imamo jedan brod kao dekoraciju a skrinju sam uspio izvaditi nakon mjesec dana. U planu je jos malo preuredjivanja pa ce vjerojatno i brodic van ali za sada djetetu cini veliko zadovoljstvo pa necu nista forsirati.
Od bilja ima svega po maloga, jos jednom hvala Čiči i Condoru na bilju

Do sada je sve u redu, primjetio na limunovom liscu rupice te malim istrazivanjem shvatio da mu nedostaje kalij. Jos mi malo prerano za kemijanje pa cu jos malo proucavat i skupljat informacije, nadam se da ce limun toliko izdrzati.
Kako sam shvatio da je rasvjeta preslaba poceo sam slagati led rasvjetu ali imam jos dosta do zavrsetka.
Preko ebaya sam vec narucio svega i svacega ali za sada su mi najkorisnije skare i pinceta te tanka cijev za izmjenu vode. Ako hocete stavim linkove sa ebaya.
Eto toliko od mene za sada i jos jednom hvala svima na pomoci i potrebnim informacijama.
Slike stavim kasnije s mobitela.