Pozdrav kolege akvaristi!
Forum pratim već dugo, ali sam se sad konačno odlučio registrirati. Akvaristikom se bavim već neko vrijeme, od početaka s hladnovodnima, preko prvog tropskog stolitraša prije 3-4 godine, do novog toplovodnog wawea classic od 190l.
Akvarij je startan prije mjesec i pol, cikliranje ubrzano dodavanjem dijela podloge, filter materijala i dijela vode iz starog akvarija, tako da su stanovnici dodani nedavno. Low light je s dvije lampe t8 30w. Bilje je naravno u skladu sa svjetlom, pa su tu anubiasi, hygrophila corymbosa, razne crypte i malo zahtjevnija ludwigia, za koju nisam siguran da li je repens rubin ili grandulosa. CO2 ne dodajem. Od stanovnika imam 6 udovica, 7 columbijskih tetri,5 corydoras paleatusa i 2 ancistrusa. 5 neonki iz starog akvarija sam prebacio prije par dana i planiram ih dodati jos toliko, pa da imam jedno manje jato. S njima su se ušlepale i 3 stare glowlight tetre koje su preostale od nekadašnjeg manjeg jata, pa mi ih je bilo žao same ostaviti. Razmišljam jos staviti i 3 ramireza (m+2ž) ali bi onda vjerovatno već bila gužva. Evo i slika, nisu baš neke kvalitete jer su slikane mobom, al poslužit će dok ne uslikam fotićem