ne,nemas toga. Trebajs to sam skombinirati od ovih 438mm, takve i ja imam samo sam presao na 40 dubine (72l) pa sam stavio jos jednu.
Ako imas juwel monolux onda je zahvat skroz jednostavan, na drugima to jos nisam radio pa ne znam. Lampu mozes pricvrstiti onim plasticnim zidnim drzacima za kablove, grla ti u principu ne trebaju, mozes zice zalemiti direkt na pinove i onda sve zalijati plastikom (to sam ja napravio sa drugom zato da mi uzme manje mjesta). Prigusnicu uzmes iz stedne i izmislis neko mjesto za nju. U monoluxu ima vec kutija pa nije problem. Ali ona moze ostati i vani negdje a da izbjegnes hrpu zica iskoristis UTP kabel od prigusnice do lampe (ako lemis, bez grla. U grla taj kabel ne ide bas jer je premekani ali uz malo volje i strpljenja i to se da rijesiti).

ovak to kod mene izgleda, samo kaj lampa ne stoji tako jer sam u medjuvremenu izmislio jos neki reflektor pa je sad paralelno sa ovom drugim, ulazi malo ispod otvora ali nist strasno. Zato sam i izbjegavao grla bilo kakave vrste tako da mi uzme cim manje prostora.