Lipanj 20, 2025, 15:20:34 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: koje ribice  (Posjeta: 1739 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dominik4545

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 27
koje ribice
« u: Listopad 01, 2013, 21:38:06 poslijepodne »
Pozfrav zanima me koje ribice mogu stavit  u 20ak litara akvarij mislio sam magnificu ali se bojim da ce joj biti tjesno pa da mi netko od sttucnjaka pomogne hvala.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
Odg: koje ribice
« Odgovori #1 u: Listopad 01, 2013, 21:56:17 poslijepodne »
niti jednu nemozes staviti u tak malu litrazu.. tj mozes al na svoju odgovornost.. to je mala litraza, jer u tome kad pogledas ide kamen, pokoji koralj, u startu s time oduzmes nekoliko litara, znaci nije 20lit vise nego 15.. a za tak malu litrazu ja nebi stavljao nista, osim kozica koje su isto zanimljive.. ili eventualno 2 nemica dok su mali, ali kad porastu zamenis ih opet za manje, iako ni to.. samo ces mucitri ribe a i sebe..

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #2 u: Listopad 01, 2013, 22:23:20 poslijepodne »
nebi riskirao na taj nacin.. ili pokusaj doci do vece litraze ako si u mogucnosti, a sto se tice riba, za njih trebas dosta vremena da im omogucis zivot u tanku, znaci od starta, najmanje mjesec dana po mogucnosti je najbolje cekati da se akvarij stabilizira bar donekle, pa onda tek dolazi stavljanje organizama i riba..

samo mi reci sto imas od opreme za tih 20ak lit koje si naveo?

Offline dominik4545

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 27
« Odgovori #3 u: Listopad 01, 2013, 22:33:48 poslijepodne »
Od opreme imam niagaru 250 grijac ,rasvjeta 20w marine cosmos mislim 1,5kg kamena anemonu quadricolor neku gljivu i jos jedan koralj na malo posebnom kamenu akvarij se ciklira nesto duze od mjesec dana

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #4 u: Listopad 02, 2013, 01:26:20 prijepodne »
a gle, nemas skimer, a bez njega ti je tesko imati ribe, jer u tak malom akvariju ces hraniti ribu, tu i tamo ce ona kakat i td.. a skimmer koji bi to trebao odradjivati i cistiti ti nemas.. jer u svemu tome, naravno skimmer za neke stvari nije potreban, ali ako se hoce imati kakva zivina u akvariju, ponajprije ribe, bez skimera je to tesko, jer da se ista malo lose dogodi u tanku, prve ribe ce osjetit, a pritom uginuti, jer vodu nece imati sto ocistiti i izbaciti lose stvari iz nje.. pitat cu frenda za skimer ima on mali skimer za akvarije do ca 50lit.. pa tu i tamo ti moze nesto pomoc, al svakako ja bih ti preporucio veci akvarij, ako mislis imati ribe, a sto se tice koralja ti mozes i manji akvarij napravit.. :)

Offline MrEZica

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #5 u: Listopad 02, 2013, 18:04:55 poslijepodne »
Nikoje.
Protected by BRT