imam pitanje ali na prijašnje slike di si stavio da jedete pa jel se uspijete najest od onog nećeg sirovog što ti je bilo na tanjuru na onoj slici 
i da čini mi se na prvim fotkama da si dosta viši od domorodaca koliki su oni cc visine??
i zadnje pitanje ne vidim svugdje cijene za ribe u onom petshopu pa jesu li oni skuplji ili jeftiniji od nas ???
12.000Yena=100 Eura
Visok sam 183 cm. U prosijeku su Japanci dosta niži od nas europljana ali zato moram priznati za vrijeme boravka u Japanu vidio sam samo jednog debelog Japanca i dvije debele Japanke a pored mene je prošlo na tisuće njih.
E sad se postavlja pitanje zašto je to tako, evo i odgovora:
Slika 208. visoka staklena čaša za vino u sredini, osobno ju je dizajnirao Amano a na dnu leži njegov potpis. A gdje se proizvodi? Nikad ne biste pogodili... proizvode ju Slovenci.
Slika 209. Predjelo sushi. Morski pas, losos, tuna i škamp, sve sirovo. To se umoči u umak sa desne strane i jede. Probao sam ali đabe, neće niz grlo

Slika 210. Ajd reko bit će više sreće drugi puta. Zatim na stol stiže, lijevo sirove lignje u umaku, desno soja. Prvo sam mislio opet ostajem gladan a onda su mi rekli da je soja kuhana. Tako da sam ju odmah smlatio i bilo mi je trunčicu lakše, jer nisam imao nikakvu podlogu za piće.
slika 211. Sirova riblja ikra, ovo žuto mi je imalo okus po sirovoj tjestenini a ispod je bila riža.
Rižu sam pojeo onda sam prešao na ono desno. Izgledalo je kao slani kolačić koji je u sredini imao neku bijelu tekučinu. Bilo je pečeno tako da sam to pojeo.
Slika 212. Konačno nešto konkretno. Kuhani rak i jastog. Bilo je ukusno. Odmah me malo oraspoložilo.
Slika 213. Stiže sirova krvava junetina na nekoj čeličnoj posudi. Razočaro sam se.

A onda odjednom sam shvatio da je to mini pecara. Ispod se zapalila vatrica i svatko je sebi pekao meso. Nitko sretniji od mene.

Slika 214. Zatim na stol stiže nešto kuhano. Imalo je okus po moru, bilo je ukusno, to sam smazo.

Slika 215. Evo i deserta od sladoleda. Zabodem kašičicu u zelenu kuglu kad ono...

Opet nešto morsko. Ne znam, mislim da su alge...

Probam ovo ispod tog zelenog, bilo je super ukusno.

Slika 216. Siguran pogodak! Odmah smo našli zajednički jezik!

Slika 217. Malo atmosfere sa večere.