0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Imam tija neku obuku u Puli za 10ak dana, pa slobodno ulovi za mene par komada...
Citat: delbi - Rujan 26, 2013, 08:02:15 prijepodneCitat: Faber - Rujan 26, 2013, 07:57:29 prijepodneImas sizofrenicna cepanja jedno u tebi govori DA a drugo NE haha.Sad ni da me molis ne bi ih prodao jer nemas pojma o cemu je rijec haha ;DSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Hvala ti sto me cuvas samog od sebe da sizofrenicar...hahaha, imam ja nekoliko dijagnoza casna rijec ako se sjecam....znam da mi je bila ideja nabaviti jos neke skoljkase osim multica.....a, za ostalo, neznam.....nebih volio pretrpati, i volio bi koliko toliko imati skladan akvarij(ponovno me sa ovom Tanganykom totalno uzelo....)Ajmo...slusam savjete....osim skoljkasa(koje...molio bi lijepo, ako netko ima da mi ih ponudi ) sto bi jos mogao gurnuti a da ne poremetim bas jako..jer, sada mi u full skladu zive leptosoma(9 komada) i leleupiji(10-ak komada) te brdo multica......
Citat: Faber - Rujan 26, 2013, 07:57:29 prijepodneImas sizofrenicna cepanja jedno u tebi govori DA a drugo NE haha.Sad ni da me molis ne bi ih prodao jer nemas pojma o cemu je rijec haha ;DSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2Hvala ti sto me cuvas samog od sebe da sizofrenicar...hahaha, imam ja nekoliko dijagnoza casna rijec ako se sjecam....znam da mi je bila ideja nabaviti jos neke skoljkase osim multica.....a, za ostalo, neznam.....nebih volio pretrpati, i volio bi koliko toliko imati skladan akvarij(ponovno me sa ovom Tanganykom totalno uzelo....)Ajmo...slusam savjete....osim skoljkasa(koje...molio bi lijepo, ako netko ima da mi ih ponudi ) sto bi jos mogao gurnuti a da ne poremetim bas jako..jer, sada mi u full skladu zive leptosoma(9 komada) i leleupiji(10-ak komada) te brdo multica......
Imas sizofrenicna cepanja jedno u tebi govori DA a drugo NE haha.Sad ni da me molis ne bi ih prodao jer nemas pojma o cemu je rijec haha ;DSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Citat: strasilo - Rujan 26, 2013, 08:13:10 prijepodneImam tija neku obuku u Puli za 10ak dana, pa slobodno ulovi za mene par komada... Dobro si dosao......dobijes mrezicu u ruke...pa...masi rukicama Racunaj obavezno jedan dan (neko vrijeme) odvojiti za doci do mene!
Citat: delbi - Rujan 26, 2013, 10:16:13 prijepodneCitat: strasilo - Rujan 26, 2013, 08:13:10 prijepodneImam tija neku obuku u Puli za 10ak dana, pa slobodno ulovi za mene par komada... Dobro si dosao......dobijes mrezicu u ruke...pa...masi rukicama Racunaj obavezno jedan dan (neko vrijeme) odvojiti za doci do mene!od 4-8 sam tamo ... pa ću valjda stići ...