pa...eto ispričavam se...tvoj post mi je bio i najzanimljiviji...al dok sam pročitao ostalo dole sam pozabil...nisam više ja ni tak mlad

koji mi je rod najdraži... uff...teško pitanje... mislim da nemam najdražeg roda... pošto su u svakom rodu od 1 do nekoliko desetaka vrsta... neznam ni dali bih mogao izabrati i najdražeu vrstu... al ima ih posebnih..neki su mrcina veliki..neki imaju ono...hebene boje... neki kopaju..neki pletu... zato se ni nemožeš odlučit za samo jednoga... pa imam trenutno 51 vrstu... a još mi ih 5-7 fali....

...ono..koje "moram imat"..

..tak da neznam kaj bi ti odgovorio...jer neznam ni sam...razmišljao sam puno puta..i kad bi morao ostavit samo jednog..... ma..ne želim to ni pomislit....

kaj se tiće tvog izbora...

zanimljivo... prvi je fenomenalan...poluarborealna vrsta... kopa i plete... neda se puno zajebavat..ima stav koji moraš respektirat...

Davus fasciatus... predivna vrsta isto...iako...moji još nisu skroz odrasli..pa.. ni neznam kak će se ponašat kad porastu...
Brachypelma auratum... poprilično rijetka vrsta... skuplja... po meni..najljepša brachypelma...puno ljepša od gey smithia... al... to je moje mišljenje.....
kolko freaky Heteroscodra dođe... ? pa vidim da nitko ne čita terarističke oglase...

...cijena..prava sitnica... a najveće leglo na svijetu...pa dođe mi da cijena poraste...

eto..
pozdraf