Pratim malo temu jer sam u zadnje vrijeme i sam u potrazi za nekim jefitnijim tabletom. Kažem jeftinijim jer imam odličan laptop, toshibu, s kojom sam prezadovoljan, a još sam zadovoljniji sa HTC mobitelom koji ima stvarno sve funkcije koje mi trebaju. Zato mi je glupo davati puno para za tablet koji mi, realno gledajući, ne treba, ali ipak je korisna stvarčica za imati pri ruci kada je ekran na mobitelu malo premali i kada je laptop malo pretežak za nošenje okolo...
Teško je generalizirati kada se radi o ovakvim stvarima... Netko voli mercedes, netko bmw, netko nikad ne bi kupio japanski auto, a neki kupuju samo japance... Sve je to relativno. Ja recimo mrzim apple i ajfon, da mi ga netko pokloni i da mi pare da ga uzmem ja ga sigurno ne bi uzeo. Ne mogu vam to opisati... Daleko od toga da je neki samsung galaxy tab bolji od ovoga iz kauflanda, ali ne mora uvijek stajati ona "koliko para, toliko muzike". Sve ovisi o potrebama i željama pojedinca... Ja vjerujem da bi meni taj jeftini tablet bio dovoljan za čitanje portala, foruma, za fejs, mailove... Za ostalo mi ni ne treba budući da imam smartphone i laptop....
Ne znam ako ih ima za kupiti u Kauflandu u Rijeci, ali idem bacit oko poslije posla...