Bok! Rijecani da vam se i ja malo pridruzim i pitam za savjet.
Htjela bih kupiti Bettu pa me zanima gdje u Rijeci mogu jos potraziti ali da budu ok. a ne da su iz nekog shopa koji je uzasan.
Znam da sutra dolaze u Pet Centar i ic cu pogledat jer moram kupit biljcicu ( i njih sutra dobivaju) i pjesak, ali mozda ih ima jos gdje, neznam sta drze u Matuljima.
Vidjela sam na nekim starim postovima da je bilo primjedbi i na Pet Centar pa stvarno neznam....prije 2 godine sam u Akvariju ili kako se vec zove kod Conta kupila 2 zlatne sa velikim repom i htjela sam mali akvarij jer nemam mjesta i uzela plasticni od 6lit. rekla mi zena da mi 2 idu komotno i uvalila mi plasticno bilje i bojani pjesak.
Nije mi rekla da mogu stavit i pravu biljcicu i da moram prokuhati pjesak pa nisam ali ribicama su se nakon par dana raspali repovi i uginule a ja sam opet otisla po druge i to se desilo i njima i mislim da mozda nisu ribe ni bile zdrave da nije sve moja greska.
Sad sam slucajno naletila na vas forum i skupila hrabrosti da probam ponovno z ato planiram ovaj put sve pripremiti pa nakon 2-3 dana otic po ribicu, a nemam vremena setat od jednog do drugog shopa. I da u taj shop nebi isla dobili su crveni karton

Raspisala sam se i nadam se da mi necete zamjerit, ja kad pocnem pisat neznam stat .