Jesu li se nekome oni priljepci od eheim skima toliko stvrdnuli da više ne drže na staklu?
Meni stalno otpada i ne drže jer su se stvrdnuli nakon par mjeseci, a i veliku zamjerku imam na dužinu kabela koji je prekratak mogli su staviti malo normalniju dužinu kabela jer inače je vanstandardno kratak što me iznenadilo...
Nakon njihovih precision grijača sad i ovo čudo gdje su izgleda podlegli trendu štednje
Poprilicno sam siguran da Eheim nije proizvođac ovog skimmera vec Eden, talijanska tvrtka poznata po svom malom Eden 501 filteru. Imam pumpu Eden 128 (koja se prodaje danas i pod Eheim Compact 1000) 10-ak godina i ona koristi identicne priljepke:

Opcenito sam zadovoljan s pumpom, ali priljepci su isto popustili unutar godine dana, ocito Edenov nedostatak kojeg ce Eheim mozda ispraviti.
Navedene primjerke mozete naruciti preko aquashop.hr kao i sve ostale Eheim dijelove. Njihova sifra je 7445848:
LINK (spare parts)
Također su dostupni preko Edenovog webshopa pod sifrom 9903-0500:
LINKNo ako ne mislite stalno mijenjati te priljepke razmislete o tome da nabavite jaci magnet za ciscenje stakla i skimmer nekako fiksirate za unutarnji dio magneta. To je jednostavna i trajna solucija za te "kamen" priljepke.