e pozz svima, da se i ja umjesam kao stari ciklidas..

inace lip tank.. ali kako su vec neki naveli, veoma vazna manja granulacija pijeska.. kod sebe sam imao bez problema 0,3 - 0,6 mm i nikad nije voda bila mutna.. pijesak prije stavljanja u akvarij treba dobro isprati, da prasinu iz njega maknes, tako da izbjegnes zamucenje vode.. i da, jos jedna bitna stavka jest, obavezno staviti stiropor ispod pijeska, kao sto damir kaze, ako zelis biti siguran, bolje stavi.. mozda ti i jesi poslagao kamen cvrsto, ali sa ciklidima nema bas zezancije, oni ce ga potkopat i doci ce do donjeg sloja stakla i nek slucajno kamen sklizne eto poplave.. a vidim imas i tanak sloj pijeska, tako da nebi se bas ja time igrao.. dok si na pocetku, moj savjet ti je da sve povadis i krenes ispocetka, znaci, stiropor ispod, sitnija granulacija pijeska i to je to.. bit ces i ti sretan, a i ribe..
sto se tice vrsta, o tome necu nista pisati, sve su ti rekli, iako sam ja volio imati guzvu u tanku, na svojih 200lit sam imao bez problema 50 malawaca u tanku, em je bilo manje agresije zbog kolicine, em je bilo vise boja, iako danas kad bi isao na malawce, isao bi na 4-5 vrsta sa 10ak jedinki, pa ih kasnije rasporedjivao, musko zenski spol..
toliko od mene, svi smo tu da ti pomognemo, na tebi je dal ces nas poslusat ili krenuti svojim putem..
sretno sa ciklidima i uzivaj uz njih.. Lp