Imam pitanje...
Akvarij u pogonu vec neko vrijeme (mjesec-dva)... ali stavljena u njega zaciklana podloga i filter...
Cayman 120L
Tetratec ex700
Podloga sitni kamencici i nekakvi vulkanski, omjer 50/50 (sitni ispod, vulkanski na vrhu), a sve recimo izmjesano sa jbl basis (ako se dobro sjecam)... U podlozi se nalaze i "Hi Condensed Fertilizer" kockice uglavno rasporedjene oko biljaka i ispod biljaka...
U akvarij ide DIY co2 (secer kvasac)
Bilja ima ono hrpa... pa sam zato i stavio co2... sve raste ko mutavo... ova ludwigia od 2 pelcera od nekakvih 5cm sad ima vec preko 10pelcera po 20cm i vise, a i podijelio sam je vec...
ALI...
Na sirokim listovima - nemam pojma kako se zove biljka, pa moze i pomoc oko toga - pojavila se nekakva alga... po slikama mi se cini da je to smedja alga... prije je bila samo na toj biljci, a sad se pocelo siriti i na anubiase...
Kako se toga rjesit... pokusao sam i skidat, ali ne pomaze bas previse... malo skinem, ali nikako ne mogu sve...
imam 2 algojeda, al oni to nece ni probat... jedu sve druge (dobio sam panj sa cupavom crnom algom i ocistili su ga u 2 dana)...
POMOC... ocu da mi biljke ponovno budu lijepe zelene

...
P.S.
poklopac akvarija je otvoren radi hladjenja, jer temperatura samo raste i raste ako ne otvorim...