Kolovoz 07, 2025, 01:26:58 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Ciscenje algi sa stakla strugacem za led  (Posjeta: 1290 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Force

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Dob: 42
Ciscenje algi sa stakla strugacem za led
« u: Travanj 04, 2004, 00:21:00 prijepodne »
Ako netko ima iskustva kako najbolje rijesiti alge sa stakla, razmisljao sam o onom strugacu za led sto se koristi za aute, kaj mislite jer bi to vredilo kaj? , znam da ljudi obicno ciste sa ziletima ali ja trazim alternativu.

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
« Odgovori #1 u: Travanj 04, 2004, 00:44:00 prijepodne »
Ja se bojim zileta,dobro je sa skocbrajtom znas onaj sa jedne strane zut sa druge zelen(moras umakati ruke u akvarijum)ili magneti za ciscenje stakla sa unutrasnje strane(bez zavlacenja ruku u akvarijum).
Oh sto te volim joj

Offline Buggy

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Travanj 04, 2004, 01:56:00 prijepodne »
Žileti,čuda,pa i idete na brijačinu...hej ljudi pa ja početnik opet moram pametovat.Kamenac tako elegantno bježi pred octom da je to milina jedna.Da OCAT-SIRĆE na vati ili krpici čini čuda.Naravno kamenac je najčešći pri vrhu akvarija,ako je nešto niže odvadi se voda i pažljivo očisti te se krpicom s čistom vodom dobro ukloni trag octa kuda smo brisali.A ona stvorenja što jedu alge u dovoljnom broju popasu sve...
Sve su ribe jednake ali su neke jednakije od drugih...

Offline Zoran

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #3 u: Travanj 04, 2004, 08:58:00 prijepodne »
Buggy ovdje se govori o algama a ne o kamencu, a i nije bas pretjerano dobro da ocat udje u akvarij u kako god malim kolicinama.

Najbolje kupit magnet ako vec ne zelite zilet i to uzmite malo vec tako da jace prijanja ( veca sila) bolje skida tako. Dosli su oni novi Float- plutajuci magneti u ducane. Samo treba pai ako nije float magnet pa kad padne na dno i lovi ga se ponovo da ne uleti kamencic izmedju njega i stakla inace ce gult staklo
Rijeka/Hrvatska