Ovdje bih volio da svako od nas podijeli s nama neku svoju priču koja je zanimljiva. Npr. događaje iz djetinjstva, neke stvari u susjedstvu, događaji vasi prijatelja i dr.
Evo ja cu ispričati jednu priču desilo se u mom susjedstvu.
Moja baka je imala prijateljicu Ružu. Bile su jako dobre sve bi dijelile naravno ne i muževe

Ona je dolazila kod moje bake jako cesto. Jedne večeri moj striko dolazi s posla i Ruža ga zove imenom i pita da dođe do nje kako bi provjerio dalli nesto ima u susjednoj kući do nje. Međutim tamo nije bilo ništa. Ruža je se izgleda bezveze prestrašila. Sljedeće večeri opet zove mog striku i kaže mu da pozove i mog tatu. (tata mi je radio u policiji, a striko tad nije) odlaze njih dvojica moj tata s pistoljem u ruci i baterijom a striko puskom i baterijom... Zaboravio sam reći da iih je Ruža zvala jer je kao nešto vidjela u susjednom dvorištu OPET. Oni su tamo došli i na jednom mjestu kad je moj tata posvijetlio ugledao je odsjecenu glavu susjede... Odmah su se vratili kući, pokušali smiriti i nazvali policiju cijelo susjedstvo je se napunilo policijom pronađene su dvije susjede koje su zivjele zajedno ne znam sto su mozda su u rodu najvjerovatnije. Istraga je se vodila dugo, a za to vrijeme je nestao jedan čovjek od susjede druge. Svi su ga tražili njemu ni traga. Druga susjeda (Angelina) je rekla da sumnja da je u septičkoj jami sigurno nestali čovjek (septička jama se nalazila u dvorištu žene nestalog čovjeka... Dugo se vodila istraga, došla je policija s psima opet i tražili su i valjda su psi nanjušili šta u septičkoj odmah je došla cisterna i izvukla sve iz septičke a u njoj je nađen i mrtav nestali čovjek.... istraga za počiniteljem se nastavila, a nakon par mjeseci je ubijena žena u susjednom selu. Sve opet isto... Svi su dali izjave u selu... Ne znam kako mogu vam saznati ako vas zanima ali Ruža je optužena za ubojstvo 4 osoba. Odvedena je u zatvor i tamo je i ostala. Trenutno se nalazi mislim u Tuzli i ima članaka koji govore o tome....
Ruža Jelić iz Usore je osuđena zbog četverostrukog ubistva. Pomilovana je za godinu i nekoliko mjeseci. Jelićeva je u zatvoru od 1998. godine, a na slobodu će 2016.
Ubila je ljubavnika, ženu za koju je sumnjala da je druga ljubavnica njezina ljubavnika te dvije žene u selu za koje je posumnjala da znaju za njezinu izvanbračnu vezu.
http://jelah.info/usora/38-rua-jeli-prema-statistikama-meu-najgorim-zloincima-u-bih.htmlOva ruža je bila jako lukava i znala je što radi a neki susjedi sumnjaju da nije mogla sama uraditi to sve i da se među nama krije još jedna ubojica.
Ruža je ostavila dvije kćerke s tatom kad je otišla u zatvor.