Lipanj 29, 2025, 15:56:44 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Vaši događaji, strašne i zanimljive priče.  (Posjeta: 2255 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline xxmaticxx5

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
Vaši događaji, strašne i zanimljive priče.
« u: Srpanj 28, 2013, 22:56:24 poslijepodne »
Ovdje bih volio da svako od nas podijeli s nama neku svoju priču koja je zanimljiva. Npr. događaje iz djetinjstva, neke stvari u susjedstvu, događaji vasi prijatelja i dr.

Evo ja cu ispričati jednu priču desilo se u mom susjedstvu.

Moja baka je imala prijateljicu Ružu. Bile su jako dobre sve bi dijelile naravno ne i muževe :D
Ona je dolazila kod moje bake jako cesto. Jedne večeri moj striko dolazi s posla i Ruža ga zove imenom i pita da dođe do nje kako bi provjerio dalli nesto ima u susjednoj kući do nje. Međutim tamo nije bilo ništa. Ruža je se izgleda bezveze prestrašila. Sljedeće večeri opet zove mog striku i kaže mu da pozove i mog tatu. (tata mi je radio u policiji, a striko tad nije) odlaze njih dvojica moj tata s pistoljem  u ruci i baterijom a striko puskom i baterijom... Zaboravio sam reći da iih je Ruža zvala jer je kao nešto vidjela u susjednom dvorištu OPET. Oni su tamo došli i na jednom mjestu kad je moj tata posvijetlio ugledao je odsjecenu glavu susjede... Odmah su se vratili kući, pokušali smiriti i nazvali policiju cijelo susjedstvo je se napunilo policijom pronađene su dvije susjede koje su zivjele zajedno ne znam sto su mozda su u rodu najvjerovatnije. Istraga je se vodila dugo, a za to vrijeme je nestao jedan čovjek od susjede druge. Svi su ga tražili njemu ni traga. Druga susjeda (Angelina) je rekla da sumnja da je u septičkoj jami sigurno nestali čovjek (septička jama se nalazila u dvorištu žene nestalog čovjeka... Dugo se vodila istraga, došla je policija s psima opet i tražili su i valjda su psi nanjušili šta u septičkoj odmah je došla cisterna i izvukla sve iz septičke a u njoj je nađen i mrtav nestali čovjek.... istraga za počiniteljem se nastavila, a nakon par mjeseci je ubijena žena u susjednom selu. Sve opet isto... Svi su dali izjave u selu... Ne znam kako mogu vam saznati ako vas zanima ali Ruža je optužena za ubojstvo 4 osoba. Odvedena je u zatvor i tamo je i ostala. Trenutno se nalazi mislim u Tuzli i ima članaka koji govore o tome....
Ruža Jelić iz Usore  je osuđena zbog četverostrukog ubistva. Pomilovana je za godinu i nekoliko mjeseci. Jelićeva je u zatvoru od 1998. godine, a na slobodu će 2016.

Ubila je ljubavnika, ženu za koju je sumnjala da je druga ljubavnica njezina ljubavnika te dvije žene u selu za koje je posumnjala da znaju za njezinu izvanbračnu vezu.

http://jelah.info/usora/38-rua-jeli-prema-statistikama-meu-najgorim-zloincima-u-bih.html
Ova ruža je bila jako lukava i znala je što radi a neki susjedi sumnjaju da nije mogla sama uraditi to sve i da se među nama krije još jedna ubojica.

Ruža je ostavila dvije kćerke s tatom kad je otišla u zatvor.

Offline ---mario---

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: Vaši događaji, strašne i zanimljive priče.
« Odgovori #1 u: Srpanj 28, 2013, 23:17:00 poslijepodne »
Kakva priča,a ja sve očekujem na kraju da ću pročitati da je to samo tvoja izmišljena priča a kad ono stvarno...
Ne bih se zamjerio teti Ruži. :)

Offline Čiča

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 66
« Odgovori #2 u: Srpanj 29, 2013, 10:20:40 prijepodne »
Užasno.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #3 u: Srpanj 30, 2013, 12:49:04 poslijepodne »
jao, koja prica.. ko zna sto ce jos bit kad izadje 2016 iz zatvora, heh.. koje je to tocno mjesto kod usore, da znam kad dodjem tamo da se mogu zakljucavat..

stvarno jeziva prica, nebi zelio bit u njenoj blizini..

Offline Beri

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #4 u: Srpanj 30, 2013, 14:15:16 poslijepodne »
jao, koja prica.. ko zna sto ce jos bit kad izadje 2016 iz zatvora, heh.. koje je to tocno mjesto kod usore, da znam kad dodjem tamo da se mogu zakljucavat..

stvarno jeziva prica, nebi zelio bit u njenoj blizini..

Ništa neće bit ako joj se nećeš upucavat, to je jedino pogubno :P