Nije me bilo dugo,rješavao sam probleme.90% trave su uništile alge.Ostala je samo mahovina.Svaki dan sam gledao kako je ima sve više i više,kad se nakupi poskidam je sa bilja i stakla.Za par dana opet a u međuvremenu su biljke kopnile.Ništa nisam dobio zamijenom sijalica,prestao sam dozirati CO2,čak sam mukte dobio i pužiće sa biljem.Onda sam odlučio da vratim svoja dva izbjegla plecostomusa koja su bila kod pajdaša jer mi se nisu uklapali u ovaj akvarij sa biljem.Za dva dana su me oni rješili alga,onda su jedan dan mirovali a potom se bacili na sređivanje podloge.Imam treset za bilje ispod kvarcnog pijeska kojeg su počeli iskopavati.Nastao je drugi problem u akvariju kao mutna voda, plivanje treseta po akvariju,počupane biljke.Morao sam ih se ponovo rješit,ali da mi ponovo ne udare alge posudio sam dva manja plecostomusa.Kao malo dugoročnije rješenje uzeo sam i dvije bebe (jedan je albino velik petnaestak milimetara).Zbog pužića ,po preporuci,sam uzeo dvije Botie macracanthus,tako da sad uz nje imam još par crnih molija i par crvenih švertova.
Vidjet ću kuda će me to odvesti,samo da se rješim algi pa ćemo probati ponovo zatravnit akvarij i možda ubaciti led rasvjetu.