Ma nema tu veze energija niti velicina psa,moj pas je hiper,i zato trazi dobro istrcavanje svaki dan,uz to pametan je i trazi puno mentalni igrica da se potrosi i psihicki
Ja se vratim iz takve "setnje" sa njim i odem u podrum pogledati ribice,a on za 3 minute vec hrce ko kakva ljudska mrcina od 100+kg,i tako spava lezi na svome mjestu dobri 8-9 sati,i sutra ujutro oko 10-11 se probudi,i opet kada je u dvoristu se ne ludira ne trci,stovise pas mi u dvoristu ne pisa niti sere
Kuca i dvoriste su mirna zona bez divljanja i gluposti,ima tri setnje u 24h,dvije dnevne,i jedna kasnovecernja gotovo jutarnja za istrcavanje kada nema nikoga vani,i to je to
Pas sretan,ja sretan susjedi niti ne znaju da imam psa,svi sretni a samo zato jer pas ima pravila koja mora postivani,a zauzvrat dobija sve sto mu je potrebno od ljubavi vlasnika,dobre hrane i potrebne potrebe za kretanjem
Da to nisam mogao sve ispuniti nebi nikada niti uzimao psa dok to nebi bio u mogucnosti sve ispuniti
To i ja Šima pokusavam reci,to sto neki misle da pas od 3kg se u stanu moze sam istrcati pa oni ne moraju dalje od ulaza zgrade prosetati dupe da se pas posere i popisa je druga prica