A cuj, ja sam svoj skuter popravio, bez neke znanosti.
I drugi koji sam kupio neispravan, samo je taj malo kompliciranimi od ovoga.
Tak da, ne pisem bezveze 
Od mene mehanicar ne profitira previse, barem na sitnim greskama koje imam cime popraviti. Imam jako losa iskustva sa mehanicarima opcenito. Meni u servisu nisu rijesili taj problem na kinezu. Samo su ocistili fergazer da je upalio, i stavili novi filter goriva. Doso sam doma, i vise nije upalio.
Ti kolko sam skuzio po slikama nemas ovakve igracke ciji dijelovi kostaju ko kutija cigareta, nek malo kvalitetnije u kaj se nebi mijesal, vjerojatno ko ni ti u moju struku.
ne sumnjam ja u ničije sposobnosti, pa ni u tvoje..

... u mehanici nema toga što se ne može napraviti ili naučiti ...

ali ako ćemo se izraziti u nekim postotcima, 95% je onih koji sami naprave više štete nego koristi ...
što se tiče iskustva s mehaničarima, zaista je istina da nas ima svakakvih, ali onda se vraćamo na početak ... netko tko je zaista majstor svog zanata neće si dozvoliti glupe greške i nezadovoljstvo mušterije, dok oni koji misle da da su mehaničari ne mare puno za posao jer ih boli qita šta će sutra raditi ..
a inače, što se posla tiče, ne pravim neke velike razlike između skupih i jeftinih ... i svakom poslu ako ga uzmem prilazim na isti način ..