ma za sada su to dvije plave i jedna bijela a za napajanje bi koristio ono od compa, poklopac je u cjelosti aluminij ski pa mislim da svojom kvadraturom
može dosta topline odvodit, a i dva 8cm ventilatora pospješuju strujanje.
Ako je od kompa, onda ih moras spojiti paralelno na 12V ako hoces da rade. Ako ih spajas u seriju na 12V, onda ces dobiti 4V po komadu.
Naravno, pretpostavka je da im je nazivni napon 12V, a cini mi se da je jer imam slicne ili iste.
Neznam kako ide sa napajanjem od kompa, odnosko kolku struju ces dobiti, posto nisam s tim napajanjima nikad radio LEDice.
Ali znam da ti aluminijsko kuciste nece biti dovoljno za hladjenje, osim ako na svaku LEdicu ne montiras aluminijski hladnjak i ventilator. Naravno, pod pretpostavkom da rade na ful snazi.
Ja imam vec godinu i pola jednu od 10W na akvariju koja ima samo pasivni aluminijski hladnjak od chipseta sa jedne maticne. Temperatura je oko 60-70 stupnjeva. Ali ta LEDica ima napajanje 12V 400mA, a deklarirana je na duplo vecu struju. Na maximalnoj bi bez hladnjaka izgorila za dvije sekunde.
Sad imam rasvjetu 4x10W LED koje su spojene na LED driver za ebaya, i po dvije su na dva hladnjaka od procesora, sa 80mm ventilatorima. I te se griju, ali ne pregrijavaju.