Ovako, pozdrav svima
Ako je netko pratio moje postove one sa videom sta sam stavljao i snimao onda ce znat vise o mom akvariju
-Skupio sam neku lovu i sad opet krenuo da radim na tom akvariju
-Trenutno je na "redu" skidanje starog silikona i slikikoniranje na novo (sve stranice akvarija)
Zatim kad sve to bude funkcijonalno i moglo drzat vodu bez da nekim slucajem propusta ili nedo bog nesto gore
krenut ce sredivanje unutrašnjosti:
Zelja mi je imat pirane...ne biljojede vec mesojede.
zanima me kakvu "prirodu" vole...tj. kako je njima inace...dali vole vise mraka...ili mozda vise rasvijete...dali vole vise biljaka da imaju ili manje...
zanima me sve o piranama...pa ako je moguce i da postoji neki post tu na forumu o tome...pošto nemam baš vremena previše da tražim :/
Zanimalo bi me koliko se vrte cijene tih pirana jer bi uzeo 2 minimum a ako bude oke onda i 3-4
Nekako me privlace te zivotinje jer su zanimljive i "opasne"
A uskoro cu dobit svoju sobu napokon pa bi volio napraviti mali "zološki" haha od svoje sobe "aquarium"
Nadam se da nisam pre naporan pa da ce biti koje pomoci i korisnih informacija.
I bitno jako mi je još gdije da ih kupim. Inače sam iz Pule a tu ovi pet centrovi ako imaju pirane onda neznaju šta su pa vidim po njima da su biljojedi a kad pitam prodavace sta jedu oni meni govore "SVE"
-.-
Tako da bi mi dobro dosla neka "strucna" pomoc...neko ko je imao prilike bavit se njima ili zna ponešto o njima