Prije par dana sam počeo da se dogovaram sa velikim ljudinom korisnikom pod imenom "
Čiča" Zoranom koji je moj mentor

pomogao mi je oko dosta toga.
Sada ga posebno pohvaljujem i zahvaljujem mu se što je dostavio paket kod moje rodbine koja će dostaviti meni zahvaljujem mu se jer mi je poklonio filter, helene puževe, digitalni timer i mehanicki, ventil, crijeva 4 i 6mm duzine 5 metar, termometar, mrežicu za hvatanje ribica i mnogo bilja. Čiča veliko hvala ne znam kako da ti se više zahvalim stvarno si poslao mnogo svaka čast!!! HVALA ZORANE!!!

Moj zemljak "
Thorus" koji mi salje paket hrane i bilja odlično "Thorus" veliko hvala tebi koji si u kratkom roku odlučio da mi pokloniš ovo bilje a za hranu si me iznenadio kao ičiča za ostale stvari koje su me obradovale jako i koje su mi potrebne. HVALA THORUS!!!
THERION je isto poslao bilja i jako se zahvaljujem!!!
Ciko, čovjek kojeg treba takođe posebno pohvaliti ovaj čovjek mi je poslao veliko pakiranje FFM jer nema baš nekog bilja i svaka čast Ciko svi znamo kakva je cijena ovog proizvoda. HVALA CIKO!!!
Imaš oko 20 raznih vrsta bilja,
Hvala ovim ljudima pod nikom,
Condor koji je poslao bilja svaka čast HVALA CONDOR,
Jurgen je poslao Ventil razvodnik
i kamenji su od Jurgena. HVALA JURGEN iznenadio si me s ovim stvarima
MOŽDA SAM NEKOG ZABORAVIO NISAM JOŠ DOBIO STVARI SUTRA (subota) ih dobijam
LJUDI VELIKO VAM HVALA SVAKA VAM ČAST IZNENADILI STE ME S NEKIM STVARIMA STVARNO SVAKA ČAST