Lipanj 29, 2025, 20:58:15 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Iskljucivanje sa foruma  (Posjeta: 729 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Plava_ptica

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Iskljucivanje sa foruma
« u: Svibanj 30, 2013, 13:27:03 poslijepodne »
MOrao sam otvoriti ovu temu, jer i o takvim se temama mora raspraviti tu na forumu. Zli Brka je zakljcao temu o ne vracanj opreme sa najboljom namjerom, ali smatram da to nije nacin rjesavanja problema. Jedan od clanova cije ime nije vrijedno da ga napisem nabio nas je sve na onu stvar, nekulturno, ne civilizirano primitivno i sl. I prosao neOkrznut. Smatram da bi takve ispade moderatori admini i sl. Trebali kazniavati iskljucivanjem sa foruma, a ne zakljucavanjem teme. Doticni, ja sam poklonio bilja za xy tankova i nije mi tesko otici do busa, poste ili sl., ali nekad nemam ni volje ni vremena. Radim 12 h, imam troje djece...druge obveze. Opekao sam se 100 puta. Nemoj mi slati tako jer mI je daleko do kolodvora, nemoj tada jer piskim, nemoj tada jer kakim... Bezobrazno. I na kraju balade jedan seronja nabije me na kitu, kao i sve prozvane. Gospodo moderatori i ini smatram da doticnom nije mjesto na forumu i ovim putem apeliram da ga se iskljuci sa foruma.
S postovanjem

Vedran Sremac - plava ptica

Offline smileyzg

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: Iskljucivanje sa foruma
« Odgovori #1 u: Svibanj 30, 2013, 13:41:38 poslijepodne »
Ako postoje opravdani razlozi, uvijek se može obratiti direktno nekom od administratora ili moderatora.

Ovakve nekonkretne teme i teme u kojima se direktno vrijeđa i ne doprinosi kvaliteti i radu foruma neće biti tolerirane - ukratko, lock pa brisanje...

dakle, ako imate neki problem - javite se... a nemojte ić sa spikama: "poznanik od tetkine strine ujca" ili "dotični" ili "onaj čije se ime ne spominje"... nitko od nas ne čita misli, a nažalost još uvijek nisam našao funkcionalnu kristalnu kuglu... jer da jesam - di bi mi bio kraj...

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."